Oyunda durduk yere küfür yemek

Death_9

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
2.048
Makaleler
1
Çözümler
23
Yer
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar. Left 4 Dead 2 oynuyordum sonra birisi gelip ismim thanos diye küfür etmeye başladı bana. Ben etmedim. Oynamaya devam ettim sürekli bir şeyler söylüyordu takmadım. Sonra arkadaşı gelip küfür etmeye başladı. Ben küfür falan etmedim oynuyordum hala. Sonra seni bulucaz falan dediler telefon no ver dediler 😀 Tabii ki korkmadım. Engelleyip oyundan çıktım. Belki virüs girmiştir diye Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı. Takmayın arkadaşlar böylelerini. Bir kere daha gelmişti birisi başka oyunda. Böylerinini kafaya takmamak lazım.
 
Küfür yedin diye antivirüsle bilgisayarını mı tarattın? Bu paranoyaklığın en üst seviyesi herhalde.

Hocam demeyin öyle. Bir kere küfür yemiştim bilgisayara virüs girmiştı herhalde profil fotoğrafından falan yedim. Profil fotoğrafına virüs enjekte edilebiliyor.
 
Merhaba arkadaşlar. Left 4 Dead 2 oynuyordum sonra birisi gelip ismim Thanos diye küfür etmeye başladı bana. Ben etmedim. Oynamaya devam ettim sürekli bir şeyler söylüyordu takmadım. Sonra arkadaşı gelip küfür etmeye başladı. Ben küfür falan etmedim oynuyordum hala. Sonra seni bulacağız falan dediler telefon no ver dediler 😀 Tabii ki korkmadım. Engelleyip oyundan çıktım. Belki virüs girmiştir diye Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı. Takmayın arkadaşlar böylelerini. Bir kere daha gelmişti birisi başka oyunda. Böylelerini kafaya takmamak lazım.
Sanaldan tehdit edenler bir şey yapamaz merak etme. Bana da "Seni yaşatmayacağım." diyen birisi vardı kendi kendine söndü havası bir kere bile karşıma çıkmadı.
 

Geri
Yukarı