Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim maskesiz dışarı çıktığımı kanıtla. Bir yıl boyunca restoranta gittiğimi kanıtla. Hadi. Bekliyorum. Vay arkadaş. Kul hakkımızı aldın. Ben maskesiz hiç dışarıya çıkmadım. Gidip her yemeğimi dışarıdan da yemedim. Ama siz klavye şövalyeleri yüzünden size inat dışarı maskesiz çıkasım geliyor.

Ben mi garipim yoksa ailem mi bilmiyorum ama ailem bu COVID döneminde beni illa dışarı çıkmamı istiyorlar gerçekten anlamıyorum.
 
Bazı insanlar anlamıyor. İptal isteyene direk çalışmıyor o yüzden istemiyor falan diyorlar.

Hem bir insan çalışmasa bile o da bir can. Çalışmadı diye insani değeri kalmıyor mu? Okula gidip korona kapsa sonra sizin deyişinizle 'AVM'lerde, parklarda, cafelerde' gezse diğer insanlara bulaştırsa ne olacak?
 
Burslu gittiğiniz için tebrik ederim. Fakat benim de özel okula giden arkadaşlarım var ve neredeyse yıl boyu yüz yüze eğitim gördüler.

2 yıl bursu olarak özel okula gittim her devlet okulu olmadığı aynı gibi her her okulda aynı değil.
 
Bizim okuldan örnek vereyim. Bizimle aynı sınıf seviyesinde olanlar üst üste kata dağılmış şekilde. Geçen aydı sanırım, okullar bir açıldığında okula gittik. İkinci haftadayken bir haber geldi, hooop 3 ayrı sınıfta korona çıkmış. Pozitif çıkan sınıflar dezenfekte edildi, o sınıf ve öğrenciler karantinaya alındı. Sonra bir haber daha geldi, hoop hentbol takımında korona çıktı. Tüm hentbolcular karantinaya alındı. Lakin biz okula gitmeye devam ettik, yemekhanede mecbur maskeyi çıkarıp yemek yiyorduk. Ayrıca sevgili olanlar, çok* yakın arkadaş olanlar hep kol kolaydı. Orada bulaşmayacak da nerede bulaşacak? Sınıflandırma yapmıyorum, yanlış anlamayın. Okumuş, kültürlü ailelerin çocukları bile bu kadar saçma davranışlar sergiliyorsa (Çocuğun kendisinde bitiyor iş. Bunun farkındayım ama okumuş insanın çocuğunun bu kadar saçma hareket etmesi tuhaf değil mi?) devlet ya da küçük okullardaki çocuklar taşıyıcı, hasta olmayacak da kim olacak. Şuan dünyada en saçma şey neyse, ondan daha da saçma, saçmaların saçması olan şey okulların açılmasıdır. (Çok fazla "saçma" ve "şey" kullandım. 🙃)
 
Benim maskesiz dışarı çıktığımı kanıtla. Bir yıl boyunca restoranta gittiğimi kanıtla. Hadi. Bekliyorum. Vay arkadaş. Kul hakkımızı aldın. Ben maskesiz hiç dışarıya çıkmadım. Gidip her yemeğimi dışarıdan da yemedim. Ama siz klavye şövalyeleri yüzünden size inat dışarı maskesiz çıkasım geliyor.
Benim kanıtlayacak bir şeyim yok. Ben sana mı diyorum, ne canlı yayınlar yapıyorlar millet dışarıda maskesi yok. Biraz aç da haberlere bak.
 
Merakımdan soruyorum, herhangi kötü bir niyetim yok. Bizimkinde yüz yüze olmadı da sadece merak ettim, linç yemeyim de 😀. Hangi okullarda yapıldı bir bilginiz var mı?

Tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak. 27 şubat 2021 tarihli açıklamadır. Ve 2 gün bile değil. Her gün gittiğine şahidim arkadaşımın.
 
Aslında aklıma bir şey takıldı. Belki de hafta sonu olduğu için millet hastaneye gitmedi. Bu yüzden düştü gibi gözüktü.

Dostum aslında koronavirüs azalmadı insanlar hafta sonu teste gitmedikleri için test sayısı düştü 23 Nisan ile 25 Nisanın test sayısı / vaka sayısı oranlandığında artış var.
Ekran görüntüsü 2021-04-26 101620.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı