Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ertelendi diye bir konuşma mı yaptılar yoksa tam kapanma olmasına dayanarak mı söylüyorsunuz arkadaşlar? Takip etmediğimden soruyorum.

Cumhurbaşkanı, tam kapanma olduğunu 17 Mayıs'a kadar açıkladı. Bütün her yer kapandı üstüne basarak 8 ve 12'ler de dahil dedi.
 
47 sayfalık mesajları okumayacağım ama şu sene 8/12 olup sınava Online hazırlanan arkadaşlar, ben şu anda 13. sınıftayım ve üniversite sınavına yarım yamalak hazırlandım ve sizin kadar ağlamadım. Neden mi? Geçen sene okuluma giderken düzenli bir çalışma programım varken bir anda COVID-19 nedeni ile eve yollandık ve hiçbir şekilde hazırlıklı değildik Online eğitime ne biz ne öğretmenler ne de eğitim sistemi. 1 dönemimiz tamamen yalan oldu ve yarım yamalak bir şekilde kendi imkanlarımızla çalışmaya devam ettik. Yaz oldu sınavlara girdik vesaire, eğitim sistemi Online olmak üzere hazırlandı öğretmenler ve öğrenciler bilgilendirildi, şu anki 8/12'ler için bir plan hazırlandı ve yürürlüğe girdi. Evinde bütün gün ders çalışma imkanı olup ya tembellikten çalışmayan, ya da bütün gün oyun oynayıp kendini ve ailesini kandırıp gelip internete sınavlar iptal olsun diye ağlayan insanlar olmayın. Kaldırın başınızı bilgisayardan ve ders çalışın. İmkanınız var. Bizim yoktu.
 
Sonuç olarak sınavlar ertelendi, yüz yüze eğitim yapan yerler için de okullar kapandı. Online'a çevirildi değil mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı