3-4 Sene Kadar Kullanmak İçin LG G3 Mü ? Galaxy Note 3 Mü ?

Bana göre G3 daha iyi işlemci olsun performans olsun note 3'ü geride bırakır, istersen incelemelere bakabilirsin internetten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında ahım şahım farklar yok. Ama kullanış ve sensör bakımından note 3 önde. LG nin arayüzünü sevmiyorum. Gören Cyanagenmod Rom var sanar :D Pilide çabuk bitiyor ve ısnıyor. Oyunlar 1080p de açılsa bile arayüz 2k devam ediyor. Oyunlardamı arayüzdemi daha çok vakit geçiriyorsun diye sorsam arayüz diceksiniz :D Sanırım pilin çabuk bitme sebebi anlaşıldı :D
 
Evet touchwize rağmen yine stabil telefon. Ayrıca lollipop güncellemesiyle beraber note 4'te ki yeni arayüz gelecek ve telefon daha da stabil olacak.
 
Bu touchwiz neden canınızı sıkıyor anlamıyorum. Kasma şişme falan yok arkadaşım. Onlar s3 dönemlerinde kaldı. 22 tane oyun yüklemiştim 4.4.2 deyken. Halen daha canavar gibiydi. Şuan 5.0 yükledim. Gerçekten muazzam olmuş. Çok stabil. Anlamadığım Touchwiz ile derdiniz ne ?
 
Dediğim gibi stabil ve kasma donma şişme rehbere geç girme gibi olaylar hiç yok. Gereksiz uygulama işini her firma yapıyor. Ayrıca Rom atılmış gibi duran herşeyi hortumlanmış sade arayüzdense Premium duranTouchwiz'i tavsiye ederim :D
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı