Sevgilim olmuyor

17 yaşındayım. Makaracı biriyimdir, çoğu zaman ciddi olmam sürekli gülmeye, güldürmeye çalışırım. Mesela izlediğim bir videodaki takliti anında alırım gerçek hayatımda uygulamaya başlarım. Ağzı laf yapan biriyim. Kısacası, dediğim gibi güldürürüm insanları. Kızlarla kolay konuşabilirim, fakat bir türlü kız ayarlayamadım kendime. Neyi yanlış yapıyorum yav? :D

Olum senin aklın başında mı üniversite sınavına bir sonraki yıl gireceksin muhtemelen. Ne işin olur senin aşkla aşk senin neyine dersine çalış iyi bir üniversiteye git.
 
Olum senin aklın başında mı üniversite sınavına bir sonraki yıl gireceksin muhtemelen. Ne işin olur senin aşkla aşk senin neyine dersine çalış iyi bir üniversiteye git.
Haklısın. Konu sahibi dostum, Yanlış anlama kızmıyorum ama üniversiteye girince zaten farklı ortama gireceksin. O Zaman illa ki olacaktır. Ben 1 ay önce çok kötü darbe yedim bu işten. İnsanlara güvenemiyorum. Darbenin ilk gün ki ruh halindeyim hala.

Bak sana önerim: Eğer sevgili yapmak için yapıyorsan yapma, Hem sen üzülmezsin, Hem karşıda ki. Gerçekten seversen sevgili yap.

Ek olarak: Lütfen "Düşürme" gibi kelimeler kullanma. Bu tabir saygısızlıktan başka bir şey değildir bana göre.

İyi günler.
 
Haklısın. Konu sahibi dostum, yanlış anlama kızmıyorum ama üniversiteye girince zaten farklı ortama gireceksin. O zaman illaki olacaktır. Ben 1 ay önce çok kötü darbe yedim bu işten. İnsanlara güvenemiyorum. Darbenin ilk gün ki ruh halindeyim hala.

bak sana önerim: eğer sevgili yapmak için yapıyorsan yapma, hem sen üzülmezsin, hem karşıda ki. Gerçekten seversen sevgili yap.

Ek olarak: Lütfen "düşürme" gibi kelimeler kullanma. Bu tabir saygısızlıktan başka bir şey değildir bana göre.

İyi günler.

Vallahi hocam çok haklısın, sevgili yapmak için yapılmaz be güzel kardeşim çalış üniversiteni kazan şartlar cidden zor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı