Müslümanlardan neden nefret edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çevremdeki ateistler maalesef ki bu kadar anlayışlı değil. Çoğu yanımda göz göre göre Allah ile dalga geçiyor ve ben de kavga etmek istemiyorum ama dalga geçilmesi zoruma da gidiyor. Bir gün ciddi kavga edeceğim ama ne zaman bakıyorum. Din yüzünden kavga etmek çağ dışı bir davranış olduğu için sabrettim ama artık dayanılmaz noktaya geldi. :D
Kesinlikle katılıyorum, dayanılmaz noktaya geldi. Sabır diye bir şey kalmadı. Yaş 22 oldu ama hayattan soğudum. Irkçılık yapmaya devam ediyorlar. Ben buna karşıyım. İnsan değil miyim? Dini tartışmalara pek girmem ama bu fazla oldu. Teşekkürler...
 
Hristiyan olman kendi seçimin annen ve baban hariç kimseyi alakadar etmez yaşadığımız düzen içinde. Niye anne baba dersen senin amellerinden onlar da sorumlu olacaklar ahirette. Müslüman'lardan nefret edilmesinin en büyük nedenlerinden beri tarih boyunca Müslüman'lar en güçlüler olmuşlardır her zaman kötü oyunları bozan olmuşlardır. En büyük sebeplerden birisi budur.
Güçlü dediğin Müslümanların çoğunlukta yaşadığı ülkeler rezillik içinde bu arada :D
 
Aynen kardeşim benim. Müslümanları kafanda öyle bir bellemişsin ki en ufak yamuğunda daha da nefret ediyorsun. Tam tersi olarak diğer dinde olanların en ufak iyiliğini de mükemmel olarak algılıyorsun. Devam et böyle olmaya. Umarım tez zamanda aydınlanıp "din ayrımı yapmadan" herkese karşı iyi bir insan olursun.
 
Hiç unutmam aynen bu cümleyi kurduğumda “be fukara evrensel ahlak yoktur” diye linç yemiştim 😁
Benim bahsettiğim evrensel ahlak olarak tanımlanabilir mi? Belki ama onların zaten ne Kant'tan ne Nietzsche'den haberi bile yoktur. (İşin çok daha tuhaf tarafı bu inançların hepsi ortak bir coğrafyadan dünyaya yayılıyor.)
 
Büyük Selçuklu devleti:
1622064913742.png


Osmanlı Devleti:
1622064955164.png


Bizi hala aşağıdaki duruma getirmek istiyorlar:
1622065011493.png


Bütün düşman devletlerin karşısında Türkler her zaman tek başına durduğu için bizden bu kadar nefret ediyorlar.
 
O biraz tartışmalı bir konu dostum. Osmanlı Devleti'nin bir sürü farklı haritası var. Bu konuda söz söylemek bize düşmez. Ben şahsen doğru olan haritanın bu olduğunu düşündüğüm için bunu koydum.
Bildiğim kadarıyla Osmanlı Fas'i fethetti ama elinde bir kaç gün tuttu. Arap Yarımadası'nda da sadece kıyı kısımlarda %100 kontrolümüz vardı diye biliyorum.
 
Bildiğim kadarıyla Osmanlı Fas'ı fethetti ama elinde bir kaç gün tuttu. Arap Yarımadası'nda da sadece kıyı kısımlarda %100 kontrolümüz vardı diye biliyorum.
Doğrudan bizim olmayan ama bize bağlı olan yerler de var. Benim attığım haritaya büyük ihtimal onlar da dahil edilmiş.
 
Ben şahsen şu yüzden sevmiyorum (hepsi değil) sapık içerik izleyen birisini gördüğünde kafir deyip akşam aynı haltı kendisi yiyor bir kız açık giyinse şeytan diyor kendi kızıda utanmasa çırılçıplak gezecek bazıları işte böyle Müslüman'ım diye geziniyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı