Kas Yapmak

Beleşcııomer

Hectopat
Katılım
28 Mart 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merheba beyler evde 3kg lık dumbell var iri kol kası istemiyorum fakat parçalı kol kası istiyorum ne egzersiz yapmalıyım acil yardım ederseniz iyi olur.
 
Elindeki ağırlık ile kol kası yapamazsın. Düzenli olarak çalışmalı setleri, set sayısını ve ağırlığı arttırarak çalışırsan kol kası yapabilirsin. Sana tavsiyem bir spor salonuna gitmen. Amacına ulaşmak için haftada 2 gün çalışmak bile sana yeter. Tabi ki düzgün beslenme, uyku ve çalışma ile. :)
 
Sanki yolda kalmışsınız da acil yardım istiyor gibisiniz, hemen gönderiyorum ambulansı :D Bu işler öyle acele oluyor muymuş?

Kol kaslarında barfix'in önemli rölü var, eğer ev ortamında yapabiliyorsan yararlı olacaktır. Onun dışında spor salonlarına vb. gitmelisiniz.
 
Sadece kol kası yapmak istiyorsan barfiks çekebilirsin.
Sadece barfiks çekmek koldan çok sırt kaslarını geliştirir. Kol kasları için makine veya dumbell ile güç\hacim çalışmaları yapılabilir. Spor salonu çok faydalı olacaktır. Düzenli bir şekilde çalışmanı sağlar ve oradaki ortam ev ortamından kat kat daha iyidir. Hocalar da yardımcı olacaktır sana. Bende geçen sene evde çalışmak için bir çok alet aldım fakat yine de haftada dört gün spor salonuna gidiyorum.
 
Ben iki ay öncesine kadar Kadıköy'de Spora Club'a gidiyordum. Oranın aylık ücreti 120 lira idi. Şimdi Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksine gidiyorum. Aylık ücret Öğrenci için 56,25 , normali 75 liradır. Bölgenizdeki Spor A.Ş. spor tesislerine bakabilirsiniz. Güzel ve uygun fiyatlı oluyorlar genellikle.
 
Evde yaparak büyük bir başarı yakalayamazsın. Alan dar aletler dünyanın parası sadece dambıl alsan yapacağın hareketler kısıtlı ve yine de 300-400 lira filan vermen gerekecek. Onun yerine bir spor salonuna yazıl öğrenci indirimi iste ya da devletin ücretsiz spor kompleksleri oluyor yaşadığın çevrede var mı diye araştır. Youtube'da bu alanda uzmanlaşmış hocalar var onların videolarını izleyip kendine bir program yap. Maddi gücün yeterli değilse bile en azında yumurta akı, ton balık, tavuk göğsü gibi bol proteinli besinler tüket düzenli olarak ya da ek olarak protein tozu takviyesi de yapabilirsin.

@BlackBelt Hocam ayıptır sorması spor salonunun ücreti ne kadar?
Minimum 80 tl gördüm şu ana kadar onun aşağısıda zaten kötüdür büyük ihtimalle.
 
Minimum 80 tl gördüm şu ana kadar onun aşağısıda zaten kötüdür büyük ihtimalle.
Dediğim gibi ben 55 lira veriyorum ve gayet iyi. 80 liranın altı kötüdür diye bir şey yok dostum. :) Spor A.Ş.'ın uygun fiyatlı ve gayet güzel tesisleri var (başlangıç için).
 

Geri
Yukarı