Hızlı telefon önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bütçesiz öneri konusunda bile en F/P telefonlara bakıyorum, beynimize işlemiş F/P. :D Hazır yeni modeli çıkmışken iyi fiyatta, Apple tarafındaki durumu bilmiyorum. Android tarafını biliyorum sadece. Yorum yapmayacağım Apple konusunda.

Önceki sayfalara bakmaya da üşendim çok sayfa var, ve hepsi tartışmayla geçmiş gibi gözüküyor. Konu sahibi kararını verdiyse göremedim.
 
Olay alıp almaman değil. Yardım edecek kişileri tersliyorsun. Sınırsız bütçe ne ya az akıl mantık neyse senle ugraşmayacağım zaman kaybı. Sınırsız bütçenle iyi eğlenmeler.
 
@Hurma Ağacı millete boş boş tripler atma bilader. Çocuk musun sen ? Şu yazışmalarına bak okurken sinir krizi geçirdim. Her mesajına kızgın atmayı isterdim ama okuyacak hal bırakmadın. Millet sana bütçe soruyor boş boş cevaplar veriyorsun. 7-8 yaşında mısın ? Konuyu ozaman neden onaydılar diyorsun. Az mantık kur dicem de senden çok büyük bir şey isterim şimdi. Adam gider sana dünyanın en iyi telefonunu önerir.
Önersin. Belki alacağım? Mantık kurmak büyük bir şey değil. Kuruyorum zaten. Ve hiç büyük bir şey değil. Konu kapansın lütfen dedim. Biraz yazmasanız artık?
 
Onu konuyu açmadan önce belirtmen gerekiyordu.

Bir konu açıyorsun
Hızlı bir telefon istiyorsun
Bütçeni belirtmiyorsun
Bütçe ver diyenlere saygısız diyorsun
Ben bütçe vermem bana hızlı telefon öner diyorsun
Daha ne tip bir telefon istediğini belirtmiyorsun
Ne kadar hızlı bir telefon istediğini belirtimiyorsun
Bütçeni zar zor veriyorsun
Telefonda bütçenin önemsiz olduğunu söylüyorsun
Sana bu yüzden garip birisin diyince benim garip olduğumu söylüyorsun
Başkalarına da garip bir tavırla yaklaşıyorsun.

Sonra bir de öneri mi bekliyorsun?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı