Steam ortak hesap satışı yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar, sorum şu: İçinde Cyberpunk vs. bulunan hesaplar 3 TL'ye satılıyor. Mantıken bakıldığında Steam'den alındığı için orijinal sayılıyor. Fakat bakıldığı zaman korsan indirmek ile hiçbir farkı kalmıyor. Çünkü hesabı 15 kişi kullanıyor, parayı hesabın sahibi alıyor. Bence illegal sayılan bir olay, forumda yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla.
Bazı arkadaşlarımızın durumu olmayıp ucuza almak için bu yöntemi kullanıyor. Katılıyorum.
 
Dbd+ tüm DLC'ler.
Bütün AC serisi.
Cyberpunk.
RDR2.
Mass Effect Legendary Edt.
Ve Forza Horizon 4 istiyorum atabilecek misin? Komik geliyor artık. :D
Hocam tam size hediye atacakken babasi enselemiş arkadaşı. Babasinin cuzdanindan kartı araklamiş.
 
Ben korsana karşı değilim ortak hesabada değilim hatta kullanıyorum, ama korsana destek vermeyenler eğer ortak hesabı savunuyorsa o kişilerle tartişmam bile.
 
Aldığın bilgisayarla Online platformda satılan oyunumu karşılaştırıyorsun kardeşim?
Dilimde tüy bitti. 5-6 mesaj yazdım konuya, baştan baştan tekrarlayacak halim yok. Profilimi kurcalayıp okuyabilirsin öncekileri.

Demek ki yarın bir gün bir satış platformu kursam, herkesi enayi yerine koyan bir üyelik ve satış sözleşmesini kabul ettirsem, onların para verdikleri ürünü bile özgürce kullanmalarını engellesem toptan kabul edilip uygulanacak. Hatta forumlarda fedailerim varmışcasına beni savunanlar çıkacak :)
 
Bana ne üyelik sözleşmesinden? Oyunu ben almıyor muyum? Aldığım oyunu kime oynatacağıma da karışıyorsa niye para veriyorum ben buna? Evde kardeşim, dışarıda arkadaşım oynayamayacak mı?
Bana ne mi? 🤠 Evde kardeşinin oynamasına kimsenin bir şey diyeceğini sanmam. Dışarda arkadaşın içinde aile paylaşımı var. Ulan koskoca Steam yazmış hesap satmak yasak diye daha neyi savunuyorsun anlam veremedim. 🤣
 
Bazı arkadaşlarımızın durumu olmayıp ucuza almak için bu yöntemi kullanıyor. Katılıyorum.
Benim demek istediğimi bazı arkadaşlar idrak edemediği için anlamıyor. Kaç kere yazdım ortak hesap yasak değilse korsan oynayanlara da destek verilsin.Çünkü ikiside aynı mantık.
 
Satın aldığım bir oyun hesabımı arkadaşlarımla paylaşıyorum onlar da girsin oynasın diye, bu da mı korsan şimdi:D Alakası yok korsan ile. Alan da satan da memnun, 3 lirayla isterse 100 kişiye satsın zengin olmuyor kimse. Zaten bu yola başvuranların çoğu 18 yaş altı iyi bir geliri olmayan ailelerden çıkan çocuklar. Ne zorunuz var?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı