Ortaokulda bana zorbalık yapan sınıf arkadaşlarımla lisede yine denk gelmek

Lady melissa

Decapat
Katılım
30 Haziran 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ben bu yıl 11'e geçiyorum ve okulumu değiştireceğim fakat şöyle bir durum var ki benim gideceğim okulda hep ortaokuldan sınıf arkadaşlarım var. Ben ortaokuldayken çok utangaç bir kızdım kimseyle konuşamazdım, selam veremezdim. (Şuan bu kadar olmasada hâlâ utangacım karşı taraf bana yanaşmadıkca birileriyle konuşamıyorum😪) Derste bildiğim sorularda parmak bile kaldırmıyordum. Sınıfın hanım kızı diyorlardı bana. Ben sınıftakiler gibi değildim. Onlar sosyaldi. Bu yüzden ben dikkat çekiyordum çünkü farklıydım. Beni hedef almışlardı benimle hep dalga geçtiler küçük düşürdüler. Fakat ben onlara tek bir şey bile diyemedim her gün ağladım. Ortaokul hayatım onlar yüzünden zehir oldu. Hatta mezuniyet günü sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi benimle arkadaş gibi konuştular. Neyse,sonrasında liseye geçtim tabi 2 yıl onlarsız geçirdim ve rahatladım. Çünkü onlardan nefret ediyorum. Fakat bu yıl başka okula geçiyorum ve onlarında o lisede olduğunu öğrendim açıkçası korkuyorum ya aynı sınıfa düşersem ne yaparım diye düşünüyorum fikri olan var mı?
 
Aynı okulu geçtim sınıfa düşme ihtimaliniz bile çok düşük. Hangi il bilmiyorum gerçi ama. Olursa da çölde kutup ayısı misali olur. Yine de söylemesi kolay hissine kapılsanızda değişmeniz lazım. Er ya da geç olmalı çünkü bu tüm hayatınız boyunca böyle geçmez. Bende benzer bir lise dönemi geçirdim il değişikliği sebebiyle. Ama üniversite de kendimi buldum diyebilirim. Bence dert etmeyin konu umarım o zamana kadar tarafınızdan güncel tutulur sonucu forumdan birçok kişiyle değerlendiririz :)
 
Ben bu yıl 11'e geçiyorum ve okulumu değiştireceğim fakat şöyle bir durum var ki benim gideceğim okulda hep ortaokuldan sınıf arkadaşlarım var. Ben ortaokuldayken çok utangaç bir kızdım kimseyle konuşamazdım, selam veremezdim. (şu an bu kadar olmasa da hâlâ utangacım karşı taraf bana yanaşmadıkca birileriyle konuşamıyorum😪) derste bildiğim sorularda parmak bile kaldırmıyordum. Sınıfın hanım kızı diyorlardı bana. Ben sınıftakiler gibi değildim. Onlar sosyaldi. Bu yüzden ben dikkat çekiyordum çünkü farklıydım. Beni hedef almışlardı benimle hep dalga geçtiler küçük düşürdüler. Fakat ben onlara tek bir şey bile diyemedim her gün ağladım. Ortaokul hayatım onlar yüzünden zehir oldu. Hatta mezuniyet günü sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi benimle arkadaş gibi konuştular. Neyse, sonrasında liseye geçtim tabii 2 yıl onlarsız geçirdim ve rahatladım. Çünkü onlardan nefret ediyorum. Fakat bu yıl başka okula geçiyorum ve onlarında o lisede olduğunu öğrendim açıkçası korkuyorum ya aynı sınıfa düşersem ne yaparım diye düşünüyorum fikri olan var mı?

Lisede degismislerdir hiç canini sıkma. Seni gorunce melisa deyip sarilabilir bile :)
 

Geri
Yukarı