Okulların açılması hakkında düşünceleriniz nedir?

dksişm

Centipat
Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
793
Çözümler
1
Bence vakti gelmişti fakat bu şekilde açılmamalıydı... Sizin orada nasıl bilmiyorum fakat benim bulunduğum şehirde 5 gün boyunca olacak ve ayırma falanda yok herkes aynı anda girecek derse, 35 kişi 35! Bu şekilde bırakın virüsün bitmesini, azalma ihtimali bile yok... Üstelik herkesin ailesi aşı oldum diye tedbirleride bırakıyor, fakat bilmiyorlarki aşı virüs kapmayı değil ölme ihtimalini azaltıyor, ağır geçirme ihtimalini azaltıyor... Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında? (Dışarıda nasıl geziyorsunuz triplerini atacaklar hiç gelmesin, sanırsam bizleri her gün böyle partilere gidiyoruz falan sanıyorlar...)
 
1 2 sene daha acılmaması lazım uzaktan eğitimle herkese diplomayı versinler zaten düzgün sistem yok.w
Oldu kardeşim var mı başka bir isteğin? Okula gitmeyip avantadan sınıf geçecekler, okula gitmeyecekler, sınava girmeyecekler. Beğenmiyorsanız gidin kaydınızı aldırın işe girin ya da sizi besleyecek ananız babanız varsa evde oturun. Sizin gibilerin zaten liseye bile gitmesine gerek yok. Gören de bunları bir iş yapıyor zannedecek strese giriyorlarmış, girmek istemiyorsan git kaydını aldır bu kadar basit seni kimse zorla göndermiyor okula.
 
Oldu kardeşim var mı başka bir isteğin? Okula gitmeyip avantadan sınıf geçecekler, okula gitmeyecekler, sınava girmeyecekler. Beğenmiyorsanız gidin kaydınızı aldırın işe girin ya da sizi besleyecek ananız babanız varsa evde oturun. Sizin gibilerin zaten liseye bile gitmesine gerek yok.

Hocam benim demek istediğim okulları acmamaları lazım bu durumda önceki sene gibi olsun yine böyle gecelim sınav falan olursa hiç kimse bir şey bilmiyor zaten o yüzden sistem toparlanana kadar uzaktan eğitimle yetinmemiz lazım diyorum.
 

Geri
Yukarı