Okulların açılması hakkında düşünceleriniz nedir?

Sana en basit örneği vereceğim: Öğretmenlik. Öğretmenlik mesleği şu anda siyasetin kurbanı olan meslekler arasında en önde. Neden? Çünkü devlet memuru. KPSS'de en üst sıralarda bile olsan yerleşemiyorsun çünkü bazı insanlar torpille senden daha bilgisiz bile olsa alınıyor. Özel okul var desen orada maaşlar o kadar düşük ki, ailen varsa hiçbir şeye yetmeyecek paralar veriliyor. En iyi üniversiteden mezun bile olsan öğretmen olmak sadece mezun olmakla bitmiyor.

İşte aslında ülkenin öğretmen ihtiyacı var, devlet adamları bile söylüyor bunu ama...

1980-1990'lı yıllarda o disiplinle yetişmiş öğretmenlerin hali bile içler acısı iken şimdi bu vasatın altında zeka da olan adamları öğretmen yapacağız, eğitim daha felaket hale gelecek. Bunlar memur bunların her şeyini millet karşılayacak bunlara para yetişmeyince millete vergi yükleyeceksin günden güne fakirleşen Türk milletinin boğazını daha fazla sıkacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu kardeşim var mı başka bir isteğin? Okula gitmeyip avantadan sınıf geçecekler, okula gitmeyecekler, sınava girmeyecekler. Beğenmiyorsanız gidin kaydınızı aldırın işe girin ya da sizi besleyecek ananız babanız varsa evde oturun. Sizin gibilerin zaten liseye bile gitmesine gerek yok. Gören de bunları bir iş yapıyor zannedecek strese giriyorlarmış, girmek istemiyorsan git kaydını aldır bu kadar basit seni kimse zorla göndermiyor okula.
Şu mesajın alnı olsada öpsem. Çok haklısınız.
 
Amaan zaten 2 yıl boşluğumuz var sanalda, 1 yılda olmayı versin sanal ortamdan mezun olalım.
Küçük bir not : Uzaktan eğitimindeki notlarım yüz yüzde eğitimden daha iyi whatt?
sözelciyimabiben.PNG

Şimdi baktımda iyi değilmiş.
 
Maalesef hocam bu da çok sinir bozucu.

Bende itiraf edeyim gezmek için gün boyu AVM deyim. Ama okulların açılması için can atıyorum. En azından 15 yaşında geleceğimi önemseyip sadece ortam için okula gidip. Sınav gelince de iptal isteyenlerden değilim.(tüm gün AVM de gezerek yurttaşlarımı tehlikeye attığım için özür dilerim yaptığımın yanlış olduğunun bilincindeyim ve bunu yapıp insanlarla inatlaşmaya hakkım yok.)
@KırAtlıLiberal hocam niye güldünüz :D
 
Bence vaka sayısını düşürür düşürmez 2 gün ile başlamalıdır 20 bin vaka ile 5 gün... inanılmaz cesaret... Bence ülkede çocuk ve genç kalmayacak bu yüzden
 

Geri
Yukarı