Monster ve Excalibur neden önermiyorsunuz?

Aldığım günden beri hiç ısınmaması ve ölü pixel çıkmamasının sorunlusu ben miyim o zaman?
Bak sende sorun çıkmamış sevindim senin adına. Ama çoğunluk memnun değil. Şimdi çoğunluk kesmi mi dikkate almak gerek yoksa çok küçük bir kitleyi dinleyip risk almak mı daha mantıklı?
 
Ben Monster notebook Abra Versiyon'u kullanıyorum. Technopat yorumları ilginç. Excalibur'u bilmiyorum fakat dandik mal, kalitesi kötü ısınıyor demişsiniz. Bunları nereden çıkardınız?

Clevvo üretiyor ve genel olarak açılan konulara bakarak durumu anlayabilirsiniz arama kısmına Monster veya Excalibur yazın anlayacaksınız zaten.
 
Türk milletinin aldığı malı ölümüne savunmasına yemin ederim hastayım. 😀 Forumda kaç tane Abra ya da Excalibur ısınıyor konusu açılıyor bir günde haberin var mı?
1630362652157.png

Aldıkları ürüne laf konduramayıp bir de bilmiş bilmiş konuşan insanlara deli oluyorum. Aynı fiyata daha iyisi var diyorsun, yoo sen kullandın mı kullanmadın yani bu daha iyi diyor:D
 
Aldığım günden beri hiç ısınmaması ve ölü pixel çıkmamasının sorunlusu ben miyim o zaman?

Teknoloji şans işidir. Şimdi diyeceksin ki o zaman öbür markalarda da ısınır ölü pixel çıkar, Monster'da sorun çıkma olasılığı çok daha fazla. Sırf ucuz diye böyle bir risk almak yerine kumar oyna daha mantıklı.
 
6.7k olmuş şu an.

Taş gibi Clevo maşallah, dikkat et tuşlar çabuk silinmesin. :) anakartada iyi bak, garanti bittikten sonra tost olur muhtemelen.


Hoşbulduk hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı