Okul kıyafeti neden uyumlu olmuyor?

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.509
Makaleler
2
Çözümler
2
İyi geceler arkadaşlar, bugün gerçekten çok yoruldum. Bu okul kıyafetlerini kim yapıyor anlamış değilim. Birini giyiyorum bacaklarıma çok dar, üst geniş birini giyiyorum üst çok dar oluyor. Alt geniş oluyor, mağazada dikkat ettim kimseye olmuyor. Okul kıyafeti herkes diyor anne olmadı baba dar geldi anlamış değilim kankama sordum onun da olmamış, mecburen dar almış. Sadece bana değil bu durum herkese böyle galiba. Neden böyle?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okul kıyafeti kadar saçma bir şey yok. Tamam okul kıyafeti yap ama rahat bir şey yap. Eşofman ve tişört tarzında bir şey yapın lakos nedir ya lakos kadar rahatsız eden bir şey yok üstüne pantolon neden abi? Deyinki küfürlü uygunsuz yazılı kıyafetleri kabul etmiyoruz tamam. Çok kısa short, etek, vicudu belli eden kıyafet istemiyoruz hadi ona da tamam. Ben dün 5 saat kıyafet aradım okul için sal bizi giyelim bir şeyler sanki eşofman giysem dikkatin bozulcak.
 
Okul kıyafeti kadar saçma bir şey yok. Tamam okul kıyafeti yap ama rahat bir şey yap. Eşofman ve tişört tarzında bir şey yapın lakos nedir ya lakos kadar rahatsız eden bir şey yok üstüne pantolon neden abi? Deyinki küfürlü uygunsuz yazılı kıyafetleri kabul etmiyoruz tamam. Çok kısa short etek vicudu belli eden kıyafet istemiyoruz hadi ona da tamam. Ben dün 5 saat kıyafet aradım okul için sal bizi giyelim bir şeyler sanki eşofman giysem dikkatin bozulcak.
Aynı durumdan şikayetçiyim, beyaz "lakos" siyah pantolon niye yani.
 

Geri
Yukarı