Okulda dövüldüm

Tam her şeyi eksiksiz anlattığına emin misin? Bir insana isminin kısaltmasıyla hitap ettin diye dayak atacak insan var mı acaba bu ülkede? Bu tarz konularda çoğunlukla eksik bilgi veriliyor, bu konuda olduğu gibi.
Var kanka, bugün sokakta telefona bakıyordum, kaldırıma daha basmadan bir adam "önüne bak lan" dedi. Tek yumrukla yere yapışacak adam bile böyle agrasif.
 
Lise 3'e giderken farklı bir liseye geçmiştim. Orada hiç kimseyle bir sorunum yoktu. Bir çocukla arada muhabbet ederdik şakalaşırdık. Hani bazı derslerde öğretmen sınıfa hakim değildir ve öğrenciler kendi aralarında takılır ya, işte öyle bir zamanda "oğlum" dedim diye bana diklenmeye başladı. Hani dedim herhalde şakasına beni korkutuyor diye. Son dersteydik zaten baktım bana yaklaştı. Hoca sınıftan çıktı beni çelme takıp yere indirdi. Tam vuracaktı sınıftakiler ayırdı. Dışarıda İstiklâl Marşı okunacaktı. Okuduk sonra tam servis arabasına binmeden yine geldi gel kavga edelim diye.

Yani uzun lafın kısası kimin neyi ciddiye alıp almadığını tam bilemediğimiz için tavsiyem kimseyle çok samimi olma biraz mesafe bırak. Mesafe bırakırken en azından insanların gözünde "bu çocuk çok cıvık değil belki ters tepki verebilir diye" bir dokunulmazlık kazanırsın.
 
Var kanka, bugün sokakta telefona bakıyordum, kaldırıma daha basmadan bir adam "önüne bak lan" dedi. Tek yumrukla yere yapışacak adam bile böyle agrasif.
Cidden mi ya? Bunların bana hiç biri denk gelmedi şu ana kadar. Denk gelmesi için herhalde cenabet falan olman lazım, durduk yere olması çok enteresan.

Bir de insanlar iyice gerginleşti, ekonomi psikolojisini bozdu milletin.
 
Merhaba, bugün okulda bir arkadaşımın ismiyle dalga gectim öyle aman aman dalga da değil işte. Muhammet'e mami dersiniz öyle bir şey. Sırf bu yüzden benim kolumu bacağımı morarttı, şiddet gördüm. Burada kim haksızdır? Üstelik o çocuk bana 1 2 hafta önce küfürlü konusacak kadar sami miydi?

Hemen haklı haksız demeyip darp raporu alıp şikayet edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı