Yaşadığınız paranormal olaylar

Ben yaklaşık 1 yıl önce yanlışlıkla ekmeği yakmıştım, uyuduktan sonra yatağımın ucundan ses geldi ve o tarafa baktığımda birisini görmüştüm, kadına benziyordu ama tam anlaşılmıyordu. Ben böyle şeyleri hayal etmişimdir sürekli o yüzden çok korkmadım ve sen kimsin diye sordum, sana söyleyemem dedi, ben nesin diye sorduktan sonra biraz bakıp cin im dedi ama ben yarı kurt, yarı Türk erkeği aauuuuu olarak cin ile aile babadan izin alıp evlendik. Şu an 1 dişi, 1 erkek olarak hayalet + yarı insan ve yarı kurt çocuğumuz var, Allah aşkın önüne geçmedi ve bizi birleştirdi
Çocuğunuz profesör remus luppin olabilir mi?
 
Hocam 1v1 atın hayaletle :D

Harbiden hiç hayaletli mayaletli bir anım yok, iyi ki de yok :D
Benim var, tabii Unity ile yapılmış bir oyunda :D. Günün birinde, Phasmophobia oynarken çarpılacağım sanırım. Haçlı maçlı oyun.
Gerçekten, elimde haç tutarken Fatiha falan okusam ne olur acaba? Bence denemeye gerek yok.
 
Paranormal denemez ama tatsız bir olay var, olay şöyle oldu:
Bir gün gece çöp atmaya gidiyorum, bizim sitenin önü açık olduğu için sıra şeklinde çöp kutuları var ve oraya gitmek için siteden çıkmak gerekiyor. Yaşadığımız yer sanayi tarzı bir yer olduğu için tekinsiz yerlerdeyiz ve gece dışarı çıkmak pek mantıklı bir hareket değil. Ben çöp atmaya gittim, önümde yolda bir adam oturuyor ve siyah giyinmiş, bende korktuğum için gitmedim yanına. Çöpü attım ve aynı yere baktım adam yok, arkamı döndüm 2 kişi olmuşlar ve para istiyorlar. Güvenlik hayatımı kurtardı.

Güleyimi size üzüleyimi bilemedim hocam ama gecmiş olsun.
 
Bir defasında arkadaşlarla oynuyorduk. Hayalet av modundayken art arda Sübhaneke okumuştum ve kurtulmuştum.
Kenar köşe bir yere çömelip dursanız bile kurtulabiliyorsunuz aslında, aşırı şey değil yani.
Tabii yeni gelen güncellemede işler değişti de neyse.
 
Reklam gibi olmasın da, uzun zamandır dinlediğim bir radyo programı var. Radyo programına katılanlar, başlarından geçen paranormal olayları anlatıyorlar. Dinlemek isterseniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı