Corsair Spec Delta RGB Kasa için fan önerisi

agei

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
442
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasam için kasanın üst kısmmına ek bir fan takmak istiyorum. Ancak nereye takacağımı kablosunu nereye takacağımı ve egzoz veya hava alan fan olarak takıp takmayacağımı bilmiyorum. Bana sanki egzoz olarak üst kısma takmak daha iyi olabilir gibi geliyor çünkü kasanın ağzını açtığımda sıcaklıklar 5 derece düşmüştü. Ekstra olarak kaliteli bir fan da önerirseniz sevinirim. Sistem: Zotac Twin Edge RTX 3060 Ti, R5 5600X, Corsair 3600 MHz 16 GB RAM, 500 GB M.2 SSD, Corsair Spec Delta RGB kasa, B450M S2H anakart.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arka kısımda mutlaka fan olmalıdır. Tepeye de fan takabilirsiniz. Bunları da egzoz olacak şekilde takabilirsiniz.
 
Önde 3 arkada 1 fan var. Diğer fanı üste egzoz olarak mı takayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam teşekkürler. Son bir soru soracağım B450M S2H için kabloları tek tek nereye takacağım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan çoklayıcı veya kontrolcüyle takabilirsiniz.
 
Tamam teşekkürler. Son bir soru soracağım B450M S2H için kabloları tek tek nereye takacağım?

Ben ayni kasada egzoz olarak kullanıyorum üst fanı. Yalnız ucuz bir şey almanı tavsiye etmem. Çünkü ben cikarsamda taksamda sicaklikta farkeden bir şey olmuyor. Hem Molex bağlantı yaptim, fan %100'de çalışıyor ama dandik olduğu için fayda etmediğini düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı