TikTok kapatılmalı

Kapatılmamalı, saçma sapan içerik atanlar hakkında bence araştırma yapılmalı. Adamlar bu ve benzeri uygulamalardan buldukları kişiler ile kaçıyorlar.

O uygulamanın kullanıcılarının zaten %90'ı saçma sapan +18 içerik yapıyor zaten :D. Mesela saçma sapan içerik yapanlar banlanırsa uygulama iflas eder :D.
 
TikTok yalnızca bir uygulama. Trendleri insanlar yaratırlar, uygulamalar değil.
Sorun insanlarda.
TikTok kullanmıyorum, saçma sapan şeyler için kullanılmasını doğru bulmuyorum ancak yasaklanmasının bir anlam ifade etmeyeceğini biliyorum.

Eki Görüntüle 1229938


TikTok'un kapatılmasını istemeden önce imla kurallarının içinden geçmeyi bırakmalı.
 
Sevmeyen bakmıyor zaten. Onlar da kendi tarzlarında vakit geçiriyor. Başkasına göre saçma şey diğerine göre mantıklı olabiliyor.
 
Toplumuzda bir sürü çürük insan vardı. Bu çürük insanların çok olduğunu her zaman söylemişimdir. Çürük insanlar para kazanma uğruna kendini pazarlamaya başladı. :D

Hele hele hem para kazanıp, hem koca aldatma olayları da çok fazla. :D :D :D
Kadın para uğruna Tiktok'tan tanıştığı adama 5 çocuğunu bırakıp gidiyor. Sonra diğer adam da reddediyor. Ortada kalıyor. Üzülenler de kendisi oluyor. Esra Erol bu tür olayları özenle seçip programına çıkarıyor. :D

Bu uygulamayı kapatırlarsa da bazı insanların ekmek kazanması engelleneceği için çok tepki alırlar. Bu uygulamayı kapatamazsın, ama bir düzenleme de yapamazsın. Sosyal bir devletiz.

Ek olarak TikTok'ta vücut sergisi ile para kazanmaya çalışan hiçbir kimseye saygım yok.
 
Eğer toplum aşırı saçma hareketler yapıyorsa birinci onun başcısı kimse onunla iletişime geçilmeli yani TikTok kapanırsa insanlar adam olur.
Bu arada Türkiye konumunda bu kadar saçma salak içerikler var. Zaten uygulamada beğendiğiniz, izlediğiniz içeriklere göre ana sayfanız (keşfetiniz) şekilleniyor. Clash Royale oynayan adama Cellat fanının babasına yaptığı özel kolaj videosu çıkmıyor. Diğer ülkelerde uygulama çok güzel bir şekilde kullanılıyor. Eskiden çok vardı diye hatırlıyorum. Artık azaldı gibimsi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı