Samsung S20 FE SD alınır mı?

Kendim kullanıyorum geçen hafta babama aldık sabah Samsung shop uygulamasındaki indirimle birlikte 5800 TL olan telefon öğlen 7500TL olmuştu, yanına hava nemlendirme cihazı eklemişler. N11'den 6100'e aldık teslim süresi çok uzun gözüktüğü için onu da iptal edip Hepsiburada'dan 6000 TL'ye aldık fiyatlar sürekli oynuyor. Siz 5700 hangi vesiyonunu aldınız?
Evet hocam dün trendyol uygulamasından 5530 TL'ye satın aldım. Fiyatlar 7000 TL'ye yükseldi mağazalarda fakat hepsiburada, trendyol gibi yerlerde 6.500'e kadar bulunabiliyor hâlâ.

Arkadaşlar bu arada telefon elime ulaştı, şimdi güncelleme aşamasındayım. Direkt kamerasını test ettim cidden çok güzel. Ayrıca 120 Hz, 60 Hz nereden ayarlanıyor?
 
Hocam Snapdragon işlemcili olduğunu modelden mi anlıyoruz? Cihaz bilgilerinde işlemci isminin yazdığı yer var mı bilemiyorum varsa da bulamadım. Fakat model S20 FE SM-G780G/DS yazıyor doğru mudur?
Evet. SM-G780G yazıyorsa Snapdragon, SM-G780F yazıyorsa Exynos oluyor.
 
Evet hocam dün Trendyol uygulamasından 5530 TL'ye satın aldım. Fiyatlar 7000 TL'ye yükseldi mağazalarda fakat Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde 6.500'e kadar bulunabiliyor hâlâ.

256 GB mı?

Arkadaşlar bu arada telefon elime ulaştı, şimdi güncelleme aşamasındayım. Direkt kamerasını test ettim cidden çok güzel. Ayrıca 120 Hz, 60 Hz nereden ayarlanıyor?

Ayarlar->Ekran->Pürüzsüz hareket.

Screenshot_20211202-222350_Settings.jpg
 
256 GB mı?



Ayarlar->Ekran->Pürüzsüz hareket.

Eki Görüntüle 1231452
Hayır 128 GB'sini 5530 TL'ye aldım.

@Blackburnxxx @BERWAR
@eqho

Yine soru soruyorum ama kusura bakmayın, ön kameranın hemen üst bölümünde yani SIM kart takılan kısmın hemen yanında ince bir bant şeklinde çizgi var bu sizde de mevcut mu?

Bir de anlamadığım bir şekilde ekranın sağ tarafına şeffaf bir şey geldi ekranın sağında yukarı aşağı kayıyor. Ekran kapama tuşuna basılı tuttuğumda da telefonu yeniden başlat, kapat gibi seçenekler gelmeyip beni Bixby diye bir uygulamaya atıyor nasıl çözebilirim bunu?
EDIT: Tamamdır bu ekran şeffaflığı edge paneliymiş kapattım, yan tuş işlevini de değiştirdim. :)
 
Son düzenleme:
Küçük bantlar var üzerinde. Tırnakların ile çıkartabilirsin. Ben aldıktan 2 gün sonra fark ettim onların bant olduğunu. İnce ve küçük bantlar olması lazım.

Ha, pardon yanlış anlamışım. O bahsettiğin şeffaf şey sola kaydırılarak açılıyor. Split screen kullanımı için. Aynı şekilde uygulmalara hızlı erişim için de kullanılabilir. İşe yarıyor bu arada.
Hızlı erişim dışında Compass, uzunluk ölçer, pusula, yüzey seviyesi ölçer gibi özellikleri de var.

Kapatmak, yeniden başlatmak için yukardan kaydırılarak gelen menüyü kullanabilirsin.
 
Son düzenleme:
Teşekkürler. Bu bütçeye S20 FE'nin rakibi var mıdır? Yoksa hiç düşünmeden direkt bunu mu alayım?

Ayrıca SD modelinde diğer versiyonda olan ısınma, kasma ve uygulamadan atma vb gibi sıkıntılar olur mu? Tek kafamı kurcalayan bu konu aslında.

Ben olsam 2. el temiz iPhone X alırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı