Okulda zorbalık uğramak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörler lütfen küfürden dolayı ceza vermeyin ama...
Bunların yaptığı... Çocukluğudur...nkliktir adiliktir.
Ama sorun sende de olabilir insanlar kendilerinde değil başkalarında suç arar bende dahil herkes.
Adam topla illa kavga edeceklerse vur döv ne bileyim bir şeyler yap bilmiyormuşsun o zaman internetten detaylı video izle.
Git hocaya söyle.
Durumun varsa ailene özel okula göndermelerini söyle ocak ayında bursluluk sınavları başlar özel okulların kazan git derslerine çalış öyle liselerde bıçaklı kavga çok olur.
Hayatını kurtarırsın ders çalışıp özele gidersen.
2-3 tiki öğrenci ile takılmak 50 kişilik bıçaklı kavgadan iyidir.
Üniversitedede rahatlarsın.

Haksız mıyım?
 
Size mutlu bir haber vermeye geldim biriyle gerçekten hesaplaştım ve şu an benim yanıma bile yaklaşamıyor tabii bu 1 tanesi olsun bu da bir başarı.
 
Aga forumdaki insanlar mı çok saygıdeğer yoksa çevresimi çok zorba anlamış değilim sanırım bende okulda zorbayım tam anlayamadım aydınlatır iseniz sevinirim bir de zorbalığa uğramak istemiyorsan okulda genelde 20 30 kişi takılan gruplar olur onlara girmen lazım sonra okulun patronu sensin. :D
 
Lise 3'te zaten bölümlere ayrılmayacak mısınız? Kurtulmuş olursunuz. Okulun bitmesine 7 ay falan kaldı. Sabretmelisiniz bence.
 
Öncelikle dostum merhabalar kimsenin sana zorbalık yapma gibi hakkı yoktur burası T.C. başta şunu söyleyim eğer ki WhatsApp gibi platformlardan sana küfür eden olursa bunu yasal yollara taşıyabilirsin

Bunu başta söyleyim dedim ama biraz okulda sert olmalısın ve bir grup arkadaş edin gerekirse kavga et ama gerektiğinde her zaman etmeni önermem onları kelimelerinle alt etmene bak zaten topluluğun olunca herhangi bir laf girşiminde bulunamazlar kaçıncı yüzyıla geldik be sanayi devriminden sonra asma kesme işi bitti beyin gücünün önemi var artık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı