Geçen bir Windows laptopta Intel GPU sürücüsünü güncelleyeyim dedim, 10 dakika sürdü Intel'in kurulum aracının sürücüyü kurması. Şaka gibi, GNU/Linux'ta 30 saniye sürmezdi.
sudo pacman -S nvidia nvidia-settings nvidia-utils
Sadece arch için düşünme. Gentoo ve lfs için bazen Nvidia hıyarlık yapıyor.Intel için Linux'ta sürücü kurmak gerekiyor mu bilmiyorum ama NVIDIA olsaydı.
Kod:sudo pacman -S nvidia nvidia-settings nvidia-utils
Bu kadar.
Sadece Arch için düşünme. Gentoo ve lfs için bazen NVIDIA hıyarlık yapıyor.
Arch wikiye göreIntel için Linux'ta sürücü kurmak gerekiyor mu bilmiyorum ama NVIDIA olsaydı.
Kod:sudo pacman -S nvidia nvidia-settings nvidia-utils
Bu kadar.
mesa paketi açık kaynak Intel GPU ve AMD GPU sürücülerini içeriyor. Bu paketi güncellemesi uzun sürmüyor demek istedim.Geçen GTA Türk oynamak için Windows kurdum varya ekran kartı sürücüsünü kurana kadar canım çıktı.Windows'ta bir güncelleme yapmak için 40 saat uğraş dur. Linux'ta 1 komut ile yap![]()
Geçen GTA Türk oynamak için Windows kurdum var ya ekran kartı sürücüsünü kurana kadar canım çıktı.
Hocam gerçekten sadece oyunlar yüzünden Windows'a sıkışıp kalmak istemiyorum.Geçen GTA Türk oynamak için Windows kurdum varya ekran kartı sürücüsünü kurana kadar canım çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.