Assassin's Creed oyunları nasıldır?

Üst üste çok assasin s Creed oyunu oynarsan oyunlar güzel olsa dahi bayarsın demedi deme. Odyssey içlerinde en sevdiğim Assassin's Creed oyunu diyebilirim. Witcher 3 oynadıysan eğer aynı diyebilirim. Bunun dışında metro serisini sırası ile son oyununa kadar oynamış biri olarak tüm oyunlarını öneririm. Assasin s Creed oyunları gibi baymaz hepsini üst üste oynayabilirsin. Hikaye açısından sırası ile oynamanı öneririm zaten. Batman'ı ise geçen hafta bir oynayayım dedim Arkham asylumdan başladım 7 saat sonunda sildim oyunu sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsun. Origins ve Odyssey kıyaslandığında Odyssey 10 adım önde bu arada haberin olsun. Son olarak ise Epic Games üzerinden alırsan metro 33TL falan Odyssey 23TL'ye geliyor. İyi oyunlar.
Oddyssey epicte nasıl 23 TL'ye geliyor anlayamadım? Şuan indirimde 67TL ve kupon uygulanmıyor ki?
 
Oddyssey Epic'te nasıl 23 TL'ye geliyor anlayamadım? Şu an indirimde 67TL ve kupon uygulanmıyor ki?

Odyssey'in mağaza sayfasına girip sayfayı aşağı indir orada 83TL olması lazım Deluxe Edition var onu alacaksın. Oyuna başladığında özel zırh seti silah seti + atına Epic kostüm veriyor.
 
Wolfenstein serisinin tamamını 1 hafta gibi bir sürede bitirdim film izler gibi akıp gidiyor oyun. Fallout 4'ü anlatmaya gerek yokkıyamet sonrası açık dünya RPG. Rica ettim.
Gercekten de film izler gibi hissediyorsun oynarken. O ara sahnelerdeki sinematikler, oyun icerisindeki hava. Tam tabir olarak film izler gibi 👍🏻
 
Origins açık dünyasının büyük bölümü çölle kaplı. Size uçsuz bucaksız bir alandasınız hissi veriyor, iyi yansıtmışlar orası ayrı. Ancak Odyssey'deki çeşitlilik çok daha fazla. Hangisine ilgi duyuyorsanız onu alın, Mısır dönemlerini merak edenler için Origins, Antik Yunan'ı görmek isteyenler için Odyssey kaçırılmayacak oyunlar.

Ekleme: Ayrıca önceki oyunları oynamadıysanız AC IV: Black Flag kesinlikle tavsiyemdir. Temasını sevmiyorsanız bile bir şans verin, korsanlık atmosferini sevmeyen birçok arkadaşımı oyuna başlattım ve çok beğendiler. Şahsen benim için de AC serileri arasında ilk sırada yer alır kendisi.
 

Geri
Yukarı