Yaşadığınız paranormal olaylar

Bir keresinde oturduğum yerden çok hızlı kalkmıştım hızlı hareket ettiğim için gözlerim kararmıştı tamamen. Gözlerim açıktı ama siyahlık içerisinde garip şekiller görmüştüm.
 
Bir keresinde oturduğum yerden çok hızlı kalkmıştım hızlı hareket ettiğim için gözlerim kararmıştı tamamen. Gözlerim açıktı ama siyahlık içerisinde garip şekiller görmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi şeyler değil mi? :D
Uzun süre oturup birden kalkınca hep öyle oluyor. Ben bir kere bayıldım, karartıların gitmesini beklerken yerde bulmuştum kendimi 😁
 
Şuan belki korkutucu gelmez ama gece tam uyuyacakken içimden bir ses gözlerimi açmamı söyledi. Öylesine açayım dedim ve karşımda direk bana bakan simsiyah beyaz gözlü bir kadın vardı. Baktığım gibi gitmişti ama çizim yeteneğim olsa şuan oturup çizecek kadar net hatırlıyorum. Çoğu şeyden korkmam ama bilinmemezlik beni çok korkutuyor.
 
İnanır mısınız bilmem ama bir arkadaşım hocayla beraber tüm sınıfa ciddi bir şekilde anlattı makara yapan bir çocukta değildi gayet ciddi ama arkadaş canlısı bir çocuktu.

Bir gün evinde yalnızken tuvalet de ihtiyacını gideriyormuş o esnada da telefonla oynuyormuş. Sonra kapıdan sanki biri tırnaklarıyla yukarıdan aşağı bastırıyormuş gibi bir ses geliyormuş başta ürpermiş ama sonra abisi olduğunu düşünüp bağırarak küfür etmiş ses bir süre sonra kesilmiş sonra kapıdan anormal bir şekilde nefes sesi gelmeye başlamış oda basbağır abisine saydırmış tabii abisi yok orada sonra çok korkup kapıyı yavaşcana açmaya çalışmış kapı kitliymiş bir süre sonra kilit sesi gelmiş ve kapı açılmış oda şöyle ağırca koridora bakmış salonun lambası açıkmış o girmeden önce kapalıymış.

Neyse çok ürpermiş yavaşça salona doğru ilerlemiş içeri baktığında annesi ve babası koltukta oturur bir vaziyette yüzünde hiçbir şeyin tebessümü olmaksızın duygusuz bir şekilde ona bakıyorlarmış oda annesine babasına bir şey demiş ama ne dedi hatırlamıyorum annesi ve babası da ona doğukan neyin var oğlum gibisinden bir şey söylemiş sonra arkadaşım bir şey fark etmiş annesi ve babasının ayakları tersmiş canhıraş bir feryatla bağırarak evden kaçmış (bu arada apartmanda oturuyor) neyse annesine bir şekilde dışarıda ulaşmış sanırım arayarak her şeyi anlatmış ağlaya ağlaya görseniz bu çocuk ağlamaz dersiniz boylu poslu zaten babası da özel kuvvetlerde asker neyse annesine eve gitmemek için yalvarmış 1 aya kadar da oradan taşınmışlar.(arkadaşım o sıralar ortaokuldaymış)

Arkadaşlar bazı yerleri iyi anlamanız açısından detaylı anlattım.

Benim paranormal olayımda pek korkunç değil ama bir gün evde yalnızdım sabah uyanıp okula gidecektim annemin sesine uyandım gözlerimi açtım annem tam 90 derece yüzüme bakarak oğlum hadi kalk okula gideceksin dedi bende tamam anne ya deyip yattım sonra annemin teyzemlerde olduğu aklıma geldi korkup kalktım sabah olmuş evde kimse yok anneme anlattım sonra anne böyle böyle diye oda melekler uyandırmıştır dedi 6 veya 7'ye gidiyordum.
Arkadaşınızın hikayesini okurken ürktüm açıkcası. Arkadaşınız nas ayetel kürsi falan okusaymış. :) Bizim evde kuran var ve hep yatarken kalkarken ayetel kürsi nas ve felak suresini okuyorum. Kötü cinler yaklaşamaz Allahın izniyle. :)
 

Geri
Yukarı