Elektriğe Zam Bekleniyor

Sadece cumhuriyet gazetesin de böyle bir haber var :D RESMİ olarak çıkmadan,açıklanmadan GRAM inanmam.

Bu yeterli mi?

 
Gerçekten sinir bozucu 'bende olamıyorsa kimse de olamasın mantığı ' etraf umarım daha beter olur, daha kötü olur diyen çirkeflerle dolu. Alo aynı ülkede yaşıyoruz batmak için beddua etmek ne demek. Gram aklınız yok. Yemişim siyasetini. Şu düşünceden kurtulun ilk.
 
Umarım oy veren koyunlar hayatlarının en kötü zamanlarını geçirirler. Umarım evlerinden olurlar. Yakında %100'e döner bu zam.

Çoğu muhalefete oy verenlerden daha kötü zamanlar geçiriyor aslında. En çok etkilenen onlar. Fakat sosyal yardım işi bozuyor. Sosyal yardım kesilse, zerre oy vermezler. Diğer kısım da A Haber gibi kanalları izledikleri için sabah akşam beyinlerini yıkıyor. Eh, ülke de 20 kanal varsa bunun 18'i AKP'nin olduğu için doğal. Ve bir çoğu da yaşlı kesimden oluşuyor.
 
Gerçekten sinir bozucu 'bende olamıyorsa kimse de olamasın mantığı ' etraf umarım daha beter olur, daha kötü olur diyen çirkeflerle dolu. Alo aynı ülkede yaşıyoruz batmak için beddua etmek ne demek. Gram aklınız yok. Yemişim siyasetini. Şu düşünceden kurtulun ilk.
Alt yapı üst yapıyı belirler, üstyapıda alt yapıyı şekillendirir. Marx zamanında bazı şeylere vurgu yapmıştı aslında. Çoğu düşüncesine katılmıyorum bu adamın ama günümüze bakınca, dediklerinin bir kısmında haklıymış adam.
 
Akıllanmazlar hocam. O yüzden dedim muhalefet kazansa bile 10 puan fark atarak kazanmalı. Hala daha net 20-25 milyon oyları var bugün seçim olsa. İneceği kadar indi, bu saatten sonra düşmez kolay kolay. Hızla oyları düşüyor diyenlere ben artık inanmıyorum. Bu işin sonu İsrail'de ki hükümet modeline gidecek gibi duruyor.
Oyları düşüyor diyenlerin alayı yalancı zaten inanma hocam. Benim akrabalarımın çoğusu Tayip'e tapıyor. Tayip'e taptığı kadar Allah'a tapsa şimdi cennetlik olurlardı.
 
Nisan ayında Elektriğe %20 zam geleceği ve bu zammın yapılması zorunlu olduğu açıklandı.
Eğer yaz dönemine kadar zam yapılmaz ise temmuz-Ağustos aylarında %100 zam yapılması gerekiyor açıklaması yapıldı.
Zam konusunda 2 açıklama var, eğer hanelere (ev) yansıtılmak istenmez ise ticarethane, sanayi ve tarım sektörünün tarifesine %40 yapılmak zorunda kalacağı belirtildi.
kWh fiyatının 2 TL'yi aştığı belirtildi, bu 2 TL'nin içinde hizmet ve dağıtım bedellerinin olmadığı varsayarsak ciddi bir zam olacak gibi görünüyor.

Ufak çaplı bir hesap ile Tek kişi 1+1 evde yaşıyorsa, günlük kullanım dışında ekstra elektrik harcamıyorsa (ses sistemi, ışık sistemleri, Gaming oda tasarımı ve güçlü bir cihazı yok ise ) minimum fatura tutarının kaba taslak 88 TL olduğu belirlendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı