Elektriğe İlginç Zam!

Elektriğe eklenen yeni bir zam tipi olan "patron kurtarma zammı" olarak isimlendirilen, elektrik şirketlerinin batmamasını önlemek için yapılan yeni bir zam hakkında konuşalım. Ben çok olumsuz ve mantıksız buluyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir süre sonra halkımız.

Dosya Ekleri

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 97
Geçen ay da yapılmıştı. Gene mi yapıyoruz? Ya bu adamlar salgından nasıl etkileniyor? Elektriğini kullanan adam salgın var diye sigortayı kapatıp elektrik firmalarına ödeme mi yapmıyor? Herkes elektriği kullanmaya devam ediyor ve parasını alıyorlar. Ha bu da sadece yandaş firmalara yapılıyorsa artık, bilemem.

E bana kim yardim edecek? Hep ben mi dusunecegim yandaslari, biraz da onlar bizi dusunsun. Her seye fahis fiyat cekmeyi biliyorsunuz, hizmete gelince fos. 16 yasimda gecimimi dusunmek zorunda miyim ben?

Beylikdüzü'nde yaşamama rağmen günde 3-4 kere elektirik kesintisi yaşıyorum ki büyük zararları da oluyor ne ilgilenen var ne bir şey sanki köyde yaşıyor gibiyiz ama zam yapmasını bilirler tabi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı