Evrim size göre gerçek midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilime göre gerçek Şahsi düşüncelerin bilimde pek bir öenmi yoktur.
 
  • Beğen
İfadeler: GCN
Dinler doğruysa bilim yanlıştır demek çok büyük bir kavram yanılgısıdır. En azından değiştirilmediği söylenen İslam dininde bilime karşı hiçbir aksi düşünce göremiyorum. Ha, kaldı ki din yorumlamaya açıktır; yorumlar ise sizi bilime götürebilir ve bilimden uzaklaştırabilir. Ama çok uzun süre okudum araştırdım. Eski ahit ve yeni ahitte bir takım bilime zıt meseleler var lakin İslam'da yok.

Hocam size katılmıyorum İslam dininde bilime karşı çok ama çok şey var.
 
  • Beğen
İfadeler: GCN
Bu tamamen bilimin gerçekte tam olarak ne olduğunu bilmemek, anlamamak ile alakalı.
 
Son düzenleme:
@Saitama1 gayet de biliniyor. Senin şu an maymun dediklerin de primattan evrildiler. Sen şempanzeden gelmedin, şempanze de senin gibi bir primattan türedi.

Onu bizde biliyoruz. Sunulan bazı teoriler maymunlardan evrildik diyor tabii ki teori bu. Zaten sırf benziyoruz diye onlardan evrildik diye bir şey yok.
 
Hiçbir şey olmadığını şüphe duymadan söyleyebilirim.

Hocam insanların fikirlerine saygı duyarım ama bu dediğiniz imkansız gibi bir şey bilim ve İslam da çok zıt şey var ve ben bu konuda İslam'ın doğru olduğuna inanıyorum.
 
Sunulan bazı teoriler maymunlardan evrildik diyor tabii ki teori bu.
Öğrenin artık!
 
Tabii ki de. Soru da çok saçma size göresi yok. Ha inkar ediyor musunuz diye sorabilirsin😄
 
İslam dinine göre insan vücudu kusursuzdur fakat evrime göre gelişebiliyoruz, güçlenebiliyoruz bu da bir hatadır.
İnsan vücudu kusursuzdur diğer tüm canlılar gibi; sadece insan değil diğer tüm hayvanlar, bitkiler ve diğer popülasyonlar da kusursuzdur. Evrimsel süreçte gelişiyor olması kusursuzluğu değiştirmez kusursuzluk dinamiktir insan binlerce sene önce de kusursuzdu, şimdi de kusursuz binlerce sene sonra da öyle olacak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı