Jahrein'i haklı buluyor musunuz?

Şimdiye kadar haksız olduğu bir konu görmedim. Siyasi olarak gerçekten tarafsız olduğu için iki tarafın da saldırısına uğramasına ama yine de doğru bildiği şekilde devam etmesine özellikle saygı duyuyorum.
 
Evet haklı buluyorum genelde. Tek haklı bulmadığım yanları Instagram'dan kendisine söven bir çocuğa 25.000TL dava açtı, içim acımadı değil. Bir de agnostiğin tanımını yanlış biliyor bana kalırsa. Onun dışında en sevdiğim yayıncıdır kendisi.
O konuda da haklı bence. İnsanlar sırf karşıdaki birşey yapamaz diye internet üzerinden rastgele küfür etmeye çok alıştı. Arada bir böyle şeyler olsun ki ayaklarını denk alsınlar. Sokakta görseler başlarını önlerine eğecekleri insanlara çatır çatır küfretmemeyi öğrensinler.
 
Jahrein bildiğiniz üzere eskiden Twitch şimdi nimo TV'de yayın yapan tanınmış bir yayıncı. Oyun videoları, ülke gündemi gibi birçok konuyu ele alıyor. Kendisinin son zamanlarda attığı Tweet'leri ve konuşmaları haklı buluyor musunuz? Ben çoğu konuda fikirlerini haklı buluyorum, özellikle son zamanlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet sonuna kadar haklı ben de türk telekomdaydım eskiden bu kadar yavaş internet ben hayatımda görmedim
 
O konuda da haklı bence. İnsanlar sırf zaten birşey yapamaz diye internet üzerinden rastgele küfür etmeye çok alıştı. Arada bir böyle şeyler olsun ki ayaklarını denk alsınlar. Sokakta görse başını önüne eğecekleri insanlara çatır çatır küfretmemeyi öğrensinler.
Tabii ki edemezler ama büyük ihtimalle 13 yaşında çocuklar. Milyon tane vardır bu tip elemanlar. Bir tanesi ayağını denk aldı kaldı 999.999 tane.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı