LGS son 1 ay kala Anadolu lisesine girilebilir mi?

Solo Synnz

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
163
Çözümler
1
İyi akşamlar abilerim, ablalarım. Son 1 ay kaldı en son girdiğimiz denemede sadece sözelci yaparak 300 aldım. Fenim gayet iyi, matematikte çok gerideyim. Size sorma sebebim başaramayacaksam hiç kendimi kasıp yormak istemiyorum. Sözelim gayet iyi 3 soru yanlış çıkıyor en kötü. Sizce başarabilir miyim?
 
"Başaramayacaksam hiç kendimi kasıp yormak istemiyorum." Böyle saçma bir cümle hayatımda görmedim doğrusu. Kendini kasıp yormadan nasıl başarmayı düşünüyorsunki sen?
knk sana şöyle diyim ben son 2 ay çalışıp şuanbursanın en iyi lisesinde okuyorum tofaş fen belki duymuşsundur
 
Kesinlikle girilir liseye giriş sınavları benim gözümde basittir 1 ay düzenli çalış hepsini tamamen öğrenemezsin önemli ve soru değeri fazla konuları bitir.
 
OBP puanın nasıl?

8. sınıf 70 diğer seneler 90.

"Başaramayacaksam hiç kendimi kasıp yormak istemiyorum." böyle saçma bir cümle hayatımda görmedim doğrusu. Kendini kasıp yormadan nasıl başarmayı düşünüyorsunki sen?

Şöyle söyleyeyim başarmak için şansım kalmadıysa çalışıp boşuna yormak istemiyorum. Şansım varsa elimden gelenin fazlasını yaparım zaten :).
 
Söyle söyleyeyim başarmak için şansım kalmadıysa çalışıp boşuna yormak istemiyorum. Şansım varsa elimden gelenin fazlasını yaparım zaten :).
Her zaman bir şansın vardır. Sınavın kazananları son 1-1,5 ayda belli oluyor. Şu anki zaman diliminde atacağın her adım senin için inanılmaz değerlidir, bunu asla unutma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı