Zorbalığa uğruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biber gazı taşıyabilirsin. Bıçaklı insanlara yumrukla savunma yapmak saçma olur.
Bu verilebilecek en kötü önerilerden birisi. Eğer karşıdakine bıçak çekersen ve karşıdaki kaçmazsa iş ölüm kalım meselesine döner. Ölüm kalım işin içine girince de içgüdüler devreye girer, hayatında karınca bile incitmemiş birisini katil yaparsınız. Karşıdaki kötü niyetli kişi arkadaşa bıçak çekse ve arkadaş da kaçmayıp bıçak çekse yine mevzu ölüm kalım mevzusuna döner. Ya ölümle ya da ikisinin de yaralanmasıyla biter. Bıçak gördüğünüz zaman kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik kaçmak olacaktır. Bu tür öneriler yaparken sonuçlarının ne olabileceğini biraz düşünün.
 
Yav dostum biraz özgüvenin olsun bu cesaret ile hayata 1cm yol bile alamazsın cesaret ve gücün kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum 50 kilo bir insanın 100 kilo bir insanı korkutuğunu gördüm.
 
Yav dostum biraz özgüvenin olsun bu cesaret ile hayata 1cm yol bile alamazsın cesaret ve gücün kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum 50 kilo bir insanın 100 kilo bir insanı korkutuğunu gördüm.

Hocam, benim bir sözüm vardır ne kadar öz güvenli olursan ol kilolu insandan kaçicaksın. Kavgada en büyük korkularımdır kendileri.
 
Yorumlarınız için toplu teşekkür etmek istedim, teker teker yanıtlamayayım dedim.
Muğla/Köyceğiz de yaşıyorum 1 kelebek bıçağım var fakat yorumlardaki bazı arkadaşların da dediği gibi, bıçak kullanmak istemiyorum.
3 gündür düşünüyorum arkadaşımla, polis babasına anlatmayı...
Bu arada bahsetmeyi unuttum 1 yıl önce bu olaydan sonra kickbox a başlamıştım 4 ay devam ettim öğrendim birkaç şey fakat sonra kurs kapandı.
Polise gitmek en iyi çözüm olabilir fakat daha da kinlenip daha çok saldırmazlar mı? Yoksa korkarlar mı?

Hocam, kavgaya girmemeniz sizin için her zaman iyidir fakat siz karşılık vermediğiniz sürece bu kişiler sizin üstünüze daha çok gelmeye devam edecekler çünkü yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla o kişilerle karşılaşmanız her zaman oluyor.

Evet, Köyceğiz küçük bir yer. Bu yüzden sıklıkla karşılaşıyoruz.

Nerede yaşıyorsun ne yapıyorsun bilmiyorum mahallede tanıdığın abi falan yok mu git ona anlat bu çocukları dövmek lazım konuşmak falan çözüm değil.

Hayır mahalle abisi yok maalesef. Tanıdığım sağlam birisi de yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı