Unutamadığınız anınız

Yazlıkta sürekli ilk okula gidip maç yapardık. Bir gün gittiğimde oynamak istemediğimi söyleyip banklara oturmuştum. Sonra karşı banka 4 tane bıçaklı çocuk oturdu. Hiçbir şey yapmadım. Birisi beni yanına çağırdı ve kardeşim şuradaki marketten 3 tane didi alsana demişti. Bunu söylerken yanındaki çocukta kelebek çeviriyor :D gittim istediklerinden yoktu boş dönmemek için lipton almıştım döndüğümde oglim biz sana bunu mu al demiştik LAN he? Dedi. Kendimi savundum yürek yemiş gibi :D çok sinirlendiler arkadaşlarımda neler olacağını az çok tahmin edip kaçmışlar. Git hemen yenisini al dedi ama param yoktu. Abi benim param yok demek yerine tamam alacağım deyip biraz yürüyüp okul kapsısının üstünden atladığım gibi koşturmaya başladım sahile doğru. Çocuklarda arkamdan koşuyor. Sonra ben iskeleye doğru koşmaya başladım ve iskeleden kıyafetlerimle atlamıştım. Hayatımda daha uzun nefes tuttuğum bir anımı hatırlamıyorum su altından nereye gittiğimi görmesinler diye yüzüyordum. Neyse çocuklar kıyıya doğru koşup beni beklerken ben zaten tahmini 2-3 metre derinliği olan yerden fark edilmemek için daha da derinlere yüzdüm artık kum değil uzun uzun otluklar vardı zaten suyun altında. Ben bir 30 dakika falan su içinde kaldıktan sonra bir tane paralı sahilden çıkmıştım herkes garip garip bana bakıyor yorgunluktan yürüyemeyip kuma uzanmıştım kıyafetlerle yanıma ablalar gelmişti iyi misin diye falan sormuşlardı.
Garip bir anıydı benim için.
Benim rüyaların özeti.
 
Suyun içinde, yani kafanın su dışında olması nefes alabilmen anlamına da geliyor. Sen su altında olsan da, suyun üstünde olsan yani anlayacağın şekilde kafan suyun üzerinde olsa da suyun içinde olursun. Ama su altında olmak kafanın da suyun içinde olması demek. Anladın mı yoksa köşedeki ilk okula kayıt yaptıralım mı?
Suyun içinde beni görmesinler diye duruyorum diyorsun.
Şimdiki dediğin öncekiyle çelişiyor.
 
Olay mahalli burası. balıkesir ören bakkal - Google'da Ara

2 adam birbirleriyle şakalaşarak kasaya geldi ve biri Yedigün aldı. Adam Yedigün'ün 2.5 litrelik olanını kolundan düşürdü ve yerde patladı her yer Yedigün oldu. Sakızlar para kasası ve raflarda gördüğün her yer gazlı içecek oldu ahahahahaha hatırladıkça gülesim geliyor bu olay 7 8 sene önce olmuştu ahahahah. :D
 
Benim bir çok anım var ama aklıma gelenleri anlatayım.

Diyarbakır'da yaşıyorum burada serseriler bayağı fazla. Kötü bir semtte oturduğum için alışığım aslında. Bir gün kuzenimle kursa gidiyorduk. Küçük plastik bombalar vardır sıkınca şişip patlar. 4-5 tane çocuk bunlardan bir tanesini bize fırlattı. Sonra takmayıp yolumuza devam ettik. Dururlar mı? Hayır durmadılar. Bulaşmaya devam ettiler. Sonunda biri dur bir şey soracağım dedi. Bende durdum. Sonra birden bi tokat yapıştırdı. Ben o sinirle zaten direk çocuğu tutup karnına dizimle felan vurdum. Yere düştü bir kaç kere yerde de vurdum. Sonra diğerlerini kovalamaya başladım kaçtılar bizde yolumuza gittik.

Başka bir gün, ben birde en yakın arkadaşım eve doğru gidiyorduk. Aynı okuldan başka bir çocuk bize sataşmaya başladı. Her neyse yarın çıkışta kavga belirledik. Benim sadece arkadaşım dövecek bende orada bekleyecektim. Gittik belirlediğimiz yere. Baktık bu yanında 3 tane daha kişi getirmiş. 4 kişi bizi orada dövecekler. Ben de dedim ki durun o zaman bende adam çağıracağım. Benim çoğu arkadaşım birlikte aynı yoldan gidiyoruz. Caddeye çıktım. Bi baktım bizimkiler gidiyor. Dedim gelin kavga var. 4-5 kişi geldik çocukları tam dövecez bi teyze gelip ayırdı bizi yapmayın felan dedi gittik yolumuza. :D

Daha bir sürü varda aklıma bunlar geldi şimdilik :)
 
"Su içinde duruyorum" demiş arkadaş, sen denize girdiğinde suyun içinde olmuyor musun arkadaşım? Lav falan mı var senin girdiğin denizde lavın için de mi duruyorsun?
İlk yazısını tam oku. Beni görmesinler diye suyun içinde 30 dk durdum diyor.
Gözükmemek için tamamen suyun altında olmak lazım.
 
Geçen sene kasım ayları evde 13 yaşında kardeşim, 2 yaşında kardeşim ve ben vardım. Kardeşimle tartışmıştık ve eski kapının camları olur ya kalın. O koca cam üstüme devrilmişti. Ambulanslık oldum vs. zamanı geri alabilseydim; keşke ölseydim de küçük kardeşim beni kanlı şekilde yerde görmeseydi derdim.
 
İlkokulda öğlenciyiz, kış ve son dersler. Dışarısı çok karanlık, koridorlarda ışıklar yanmıyor. O zamanlarda okul tuvaletlerinde katil olduğunu ve insanları öldürdüğünü söylüyorlardı. Bir gün çok sıkıştım ve kolay kolay izin alabilen birisi olmadığım için arkadaşlarıma hoca kızar mı gibi sorular soruyordum.

Cesaretlendim ve hocadan izin istedim, izin verdiğinde katil olayları aklıma geldi ve kapının önünde 3 dakika boyunca boş boş durdum hoca gitmediğimi anlamasın diye. Sonra içeri geldim ama böyle patlayacağım bomba gibiyim. Tutamadım ve saldım, bütün sınıfı gezdi çişim...
 

Geri
Yukarı