Oyunlarda aşırı sinirlenme

Altı üstü bir oyun için neden bu kadar tepki veriyorsunuz? Bunu düşünün.
Çok düşündümde hatta bırakıcam diyorum 1-2 gün sonra sıkılınca geri giriyorum
Clash Royale'de boş yere dondurma attıktan sonra karşı taraftan üç taç yiyip telefonu duvara fırlatmamı düşün ve sakinleş. Bu ülkede her şey kolay kolay alınmıyor. 🙂
Bende dişimle tableti kırıp pişman olunca dayak yememek için tableti yere örtü atıp altına koydum ve basıp kırılmış gibi izlenim yaratıp olaydan sıyrılmıştım
16 yaş için gayet normal tepkileriniz. Belirli bir yaştan sonra artık takmamaya alışıyor insan. Misal ben de 16 yaşlarındayken çok hırslı oynardım şimdi 24 yaşındayım çok da umrumda olmuyor.
Umarım öyle olur zaten bisikletimi yaptıracağım biraz uzaklaşmak için
Ben genelde bir daha alamayacağımı bildiğim için masaya vuruyorum alt komşuda vurmayım diye duvara vuruyor sonra ben ona sinirlenip tekrar vuruyorum kısır döngüye girdik.
Bende şuan öyle yapıyorum fakat giriş katta olduğumuz için komşu sorunu olmasada salonda annem olduğu için sorun oluşuyor :D
 
Merhaba ben genelde rekabetçi oyunlar oynayan bir oyuncuyum yaşım 16 fakat oyunlarda çok fazla sinirleniyorum PC salonda annem genelde salonda oturduğu için öfkemi boşaltamıyorum. (Önceden çok ekipman kırdığım için annem fareye falan vurunca ağzıma ediyor) Eskiden küfür ediyordum şahsen küfrün kötü bir şey olduğunu bilsem de rahatlatıyor yani nedenini bilmiyorum. Fakat yeni eve geçtiğimizden beri bu çok sorun olmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunları daha çok eğlenmek için oynayın. Sonuçta üniversite sınavında değilsin (Sınava girsen bile sinirlenme :D). Sadece akışına bırak ve anın tadını çıkarmaya çalış. Elinden gelenin en iyisini yap. Diyelim ki CS yada Valorant oynarken takımına çok kötü oynayan biri geldi, bu durumu online oyuncular olarak çoğu zaman yaşayabiliyoruz. Sadece sinirlenmemeyi kendine hedef koy, eğlenmeye ve kazanmaya oyna (Tryhard da oynayabilirsin). Çok ama çok sinirlenirsen içinden dindirmeye çalış bu öfkeyi, sonuçta öfkeyle kalkan zararla oturur.
 
Şuan 10. sınıfım ve hayatta bir hedefim olmayıp hiçbirşeyi takmadığım için sınavlarda çok sakin oluyorum notlarımı yüksek tutmamın sebebide bir hedef falan belirlemeyi başarırsam YKS'de falan daha rahat olur diye
 
Rekabetçi oynarsan sinirlenirsin, ben Valorant'ta bile sinirlenmemeyi başarıyorum. Çare basit, eğlencesine oyna.
 
Ben sinirden ekranı ısıran gördüm.
Oyunların amacının kazanmak olmadığını falan düşün. Eğlenmek için oyna. Seni sinir eden oyunlardan uzak dur, hikayeli oyunları deneyebilirsin.

 
Oyunların toksik kitlesi olmasa sinirlenecek bir şey kalmıyor ortada. Ben de sinirleniyorum oyun oynarken. Eğlencesine oynayacaksınız, troll amaçlı oynayabilirsiniz.

Tek başıma oynamıyorum o yüzden @Sir Benjamin. :D
 

Geri
Yukarı