Yeni ekonomi modelinin sonuçları

Yeni ekonomi modeline geçeli 9 ay oldu.
Sonuç: Son 10 yılın en yüksek cari açığı, son 20 yılın en yüksek enflasyonu.
Önce Çin modeli dendi, daha sonra Çin modeli diye bir şey yok! Türkiye modeli dendi. Türkiye modeli, halkın en fakir haline gelmesine yol açtı.
Türkiye, AKP iktidarında görmediği enflasyonu ve cari açığı gördü.

Eki Görüntüle 1419306

Eki Görüntüle 1419309

Kaynak: TCMB resmi verileri.

Enflasyon rakamları ne kadar doğru acaba?
 
Kendini ekonomist zanneden soytarılar olduğu sürece gelişemeyiz. Geri adım atılması gerekir.
 
@slmgoko benden çözüm önerisi istemen tuhaf. Ben politikacı ya da bürokrat değilim, ülkemin geldiği vaziyeti normalleştiren bireylere sıcak bakmıyorum.

Ne bekliyordunuz?
En azından durumu ciddiye almanı bekliyordum, piyasalarda paran pul olmuş. Hala espri derdindesin.
 
"Çin modeli" dendiği gün resmen çıldırdım, çünkü bu göz göre göre insanların aklıyla alay etmektir, ya Çin dediğin ülke aklına gelen gelmeyen hayalini edemeyeceğin şeylerin üretimini yapıyor, biz ülke olarak ne üretiyoruz da devalüasyona gerek duyacağız.... Neyse sonuç olarak yönetenler ne yaptığını biliyor mu acaba diye soruyorum...
 
@slmgoko benden çözüm önerisi istemen tuhaf. Ben politikacı ya da bürokrat değilim, ülkemin geldiği vaziyeti normalleştiren bireylere sıcak bakmıyorum.


En azından durumu ciddiye almanı bekliyordum.

Bana sıcak bakmana ihtiyacım yok öncelikle. Durumu fazlasıyla ciddiye alıyoruz merak etme. Konuda esprili mesaj sadece benim yorumum değil fotoğraf attım diye beni görmeniz çok ironik. Senin yaşadığın gibi aynı şekilde bende aynı ülkede yaşıyorum. Kızgınlığını başka yerden çıkar benden değil.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı