Adolf Hitler neden engelleniyor?

Direk uyarı vermiyor zaten hocam yarın görürsunuz büyük ihtimal uyarıyı ben hakkımda kısmına sözünü yazdığım halde kaldırdilar sizin de öyle olur büyük ihtimal İnternet kafe hesabına koymuştum ama ona bir şey olmadı şansıma bad moustache man Di sanırım hesabın adı.
Bugün falan koymadım 2 haftadır falan böyle.
 
Bu platformlarda çocuklar da var.
Plartformda çocuklar var ancak girerken bir şey imzalıyorsun zaten. Yok atıyorum x yaşından büyüğüm diye. Ona rağmen 7 8 yaşında iken +13 +18 sitelere girersen bu onların sorunu değil. Bu yüzden içerik üreticisi asla ama asla kısıtlanmamalı.

Onun dışında Hitler'in sansürlenmesine ben de karşıyım. Adamın yaptığı şeyleri destekliyor isen kendi çapında belirtebilirsin (Başkalarını rahatsız etmediğin sürece.) Sadece Hitler değil Atatürk vs. de sansürlense aynı tepkiyi veririm. Tarihi saklamanın anlamı yok.
 
Mümkünse tarihten bile silinmeli bu cani. Bu kadarı bile az.
Cani olduğu konusunda hem fikiriz ama doğru yol bu değil. Bir şeyi gizlemeye çalışırsan hem işe yaramaz, hem o gizlemeye çalıştığın kitlenin eline koz verirsin.

Bu ülkede senelerdir İslamcılar "Biz Atatürk ile neler biliyoruz neler fakat Atatürk'ü koruma kanunu yüzünden açıklayamıyoruz." cümleleriyle bir kitle yönetiyorlar. Bu koruma kanununun bunun haricinde bir işe yaradığı da yok, isteyen istediği gibi Atatürk'ü kötüleyebiliyor internette değil mi?

Kendi medyalarında homofobikliği engellemeye çalışan firmalar uzun bir süredir sitelerinde anti-LGBT içeriklerini yasaklıyor, bu içeriği içeren hesapları kapatıyorlar. Bu bir şeye yarıyor mu peki? Bu insanlar bundan sonra "LGBT lobisi bizi susturuyor." diye ağlayıp bir kitleye yaranmaya çalışıyorlar. Bunun haricinde de sitelerdeki homofobiklik engellenemiyor.

Aynı zamanda internetteki "racialistler" (ırk bilimci takılan ırkçılar diyebiliriz), internette herhangi bir platformda yasaklanınca "Biz doğruları söylüyoruz bizi susturuyorlar." gibi cümlelerle kitlelere yaranmaya çalışıyorlar. Bunun haricinde de ne kadar sansür olsa da hiçbir yerde ırkçılık bitirilemiyor.

Çok gereksiz uzun tuttum ama anlatmak istediğimi anlamanıza tam emin olmak istiyorum. Sansür bir şeye yaramaz. Bir şeyi tarihten silemezsiniz, çalışırsanız bu elinizden teper.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı