Hangi mobil operatörü kullanıyorsunuz?

Hangi operatör?


  • Oy verenlerin toplamı
    148
Hepsini kullandım benim derdim en ucuzunu bulmak.

Şu an BİMCELL kullanıyorum son zamlarla 45 TL'ye 750 dk 750 SMS 3 GB internetim var. Daha uygununu bulursam yıl sonunda değiştirebilirim.
 
Birçok gsm firmasını denedim, hepsi b*k gibi şu an mecburiyetten türktelekom'dayım. Kafama estikce değiştiriyorum.
 
Son düzenleme:
Ben Türk Telekom kullanıyorum. Aylık 53 TL ödüyorum. Aşmayan Prime 15 paketi.
İnternet hızı bakımından da memnunum.

Screenshot_20220712-061130.png


Biraz Ping var ama idare eder.
IP adresin gözüküyor diye yazacaklar için belirteyim. Umurumda değil 😂
 
Vodafone olduğum yerdeki hizmeti güzel fakat her yıl yeni taahhüt ile fiyatım en az 15TL artıyor. Adama diyorum ki ben daha düşük tarifeye geçmek istiyorum adam bana " size en ucuz vereceğimiz bu " diyor(şu an tahütümün son ayındayım redli 12 kullanıyorum 54TL) bana sunduğu 70 TL, böyle rezillik yok. Yeni gelen kullanıcıyıya her türlü güzellik var, ben 8 yıldır Vodafone kullanıyorum gördüğüm muamele berbat. Müşteri her zaman haklıdır uygulaması ülkemizde, dünyadaki gibi asla uygulanmıyor. Kendi isteğimle ucuz tarifeye geçirmemek nasıl mümkün olabilir? Diğer operatörler nasıl bu konuda?
 
İnternet hızı bakımından da memnunum.
Bölgeye göre çok değişiyor. Her yerde sabit olarak 100 Mbps hızında olsaydı iyi olurdu. Turkcell ile en az 100 Mbps alabiliyorum. 10-20 TL için işkence çekmeye değmiyor. Müşteri hizmetleri çok iyi.

turkcell.png
 
WhatsApp Image 2022-07-12 at 12.07.29.jpeg

Yaklaşık 7 senedir Vodafone kullanıyorum güncel tarifem resimdeki gibi. Bulunduğum noktaları göre mobil veri hızı değişkenlik gösterebiliyor, ama şu an bulunduğum konumda rezil ev internetimden çok daha hızlı upload alıyorum telefonda mobil veri ile.
Bu arada Vodafone'a geçme sürecim tamamen Beşiktaş'a sponsor olmaları ile alakalıydı, yoksa Türkcell kullanıyordum. 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı