Discord T.C. Numaramı buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anda internette MERNİS dataları mevcut zaten. Çok şaşırmamak lazım.
 
Böyle ufak şeylerle olayı büyütmeyin. Belliki bu kardeş adama ağır hakaret etti ya da anasına falan küfür etti, adam da biryerlerden denk gelip tc bulmuş yollamıştır korkutmak için. Onlarca konu açılıyor böyle, hep olayların gelişimi aynı. Boyunuzdan ve yaşınızdan büyük küfürler etmeyin insanlara akıllı olun biraz, sonra böyle korkudan titreyip konular açıyorsunuz.
 
Hocam ya halimize bak.



Hocam vallahi korkuyorum.
Korkacak bir şey yok. Bu fotoğrafı BTK kurumu ve Siber suçlarla mücadeleye şikayet edin ve şahsı dava edin. KVKK kanuna uymamaktan ceza alacak tazminat , Para cezası , Hapis istemi.
 
Böyle ufak şeylerle olayı büyütmeyin. Belliki bu kardeş adama ağır hakaret etti ya da anasına falan küfür etti, adam da bir yerlerden denk gelip T.C. bulmuş yollamıştır korkutmak için. Onlarca konu açılıyor böyle, hep olayların gelişimi aynı. Boyunuzdan ve yaşınızdan büyük küfürler etmeyin insanlara akıllı olun biraz, sonra böyle korkudan titreyip konular açıyorsunuz.

Haklısın.

Korkacak bir şey yok. Bu fotoğrafı BTK kurumu ve siber suçlarla mücadeleye şikayet edin ve şahsı dava edin. KVKK kanuna uymamaktan ceza alacak tazminat, para cezası, hapis istemi.

CİMER işe yararmı?
 
Hocam Discord üzerinde public sunucularında iseniz bunları yaşayabilirsiniz bu yüzden profilinizde isim ve soy ad bulunmaması gerekli veya Discord ile bağlantılı bir uygulama olmaması varsa da profilinizde gözükmemesi lazım. Bende az tehdit edilmedim çünkü public sunuculara bot yaparken. Ama kimse bulamadı. 😎
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı