Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

18 yaşındayım kan bağı olanlar hariç hiçbir kızla tek kelime konuşmuşluğum olmadı. Benimki işin nirvanası artık. En sonunda galiba iş görücü usülüne gidecek.
Hocam daha çok genciz, umutsuz olmayalım lütfen. 18 nedir ki yani, eski dönemlerde insanlar o yaşta çocuk muamelesi görürdü, yaşıtlarımız bu kadar heyecanlı ve sabırsızsa anormal olan biz değiliz merak etmeyin.
 
Bütün gençliğini birkaç kadın için harcayacak insanlardan olmayın. Kadınlardan çok daha üstün olduğumuzu kabul edip mastürbasyon ile yetinin. Spor yapın para kazanın seni sevmese bile deliler gibi aşıkmış gibi hissettirecek birçok kız bulabilirsin. Kadınların özeti budur burası Türkiye kadınlar kendilerini bir şey sanıyor. Onların yağ dolu popo ve göğüslerinden çok daha iyi vücudumuz var. İşte bu yüzden bas.
Çok güldüm, affet. Kadınlardan üstün olduğumuzu şak diye söyleyen bir insan ilk defa görüyorum. 🤣
 
Yaşıtlarıma göre genel kültürüm olsun zekam olsun ilerdeyim tipim de mükemmel ama fazla seçici olduğumdan ötürü benimde daha bir kızla o kadar içli dışlı olmuşluğum yok. İlla kız eli tutacağım diye seviyemi düşüremem, size de tavsiyem budur.
 
19 yaşındayım ve hala kız eli bile tutamadım. Cinsellik yaşamayı çok istiyorum ama partner bulamıyorum. Üniversiteye başlayacağım. Orada da bulamazsam sonsuza kadar yalnız mı kalacağım? Batıda 14 15 yaşındaki çocuklar bile cinsellik yaşıyor. Bıktım artık, çok bunaldım.

Ben kız eli tutmayı bırak daha bir kız arkadaşım olmadı. Daha doğru düzgün konuşmamışım bile.
 
Abi sevgili işleri kolay değil mi şu dönemde. 😄 Ciddi anlamda asosyalim, benim bile oluyorsa senin hayli olur. Özgüven kasmak gerek. Ha biraz da tip lazım tabii, dış güzellik maalesef daha çok öne çıkıyor.
 
Cinsellik ihtiyaç değil.
Nedir peki?

Konu sahibi mesaj yazmıyor yazılan mesajlarada ötede oyna, escorta gidemem, fitness yapamam, çirkinim saç değiştirmez gibi cevaplar veriyor verilen hiçbir tavsiyeden memnun kalmıyor kısaca bizden tavsiye değil de ona kız ayarlamamızı istediğini düşünmeye başladım.
Bu arkadaş neredeyse 1 yıl önceki konularında bile asla tavsiye beğenmezdi. Forumda aratırsan görürsün.
 
Anlaşılan arkadaş duygusal anlamda pek bir şey aramıyor. Bambili bam bam arıyor. Kızmayın dostlar ama onu da yanlış yerde yanlış şekilde arayıp yıkıklık sergiliyor.

Bizimde böyle kırım kırım kırıldığımız zamanlar oldu ama yöntem yanlış. Yöntemi de geçtim site yanlış be Technopat burası. Kızlar Soruyor'da Tüm Merak Ettiklerini Sor - KizlarSoruyor
 

Geri
Yukarı