Otobüsler neden sadece yaşlılara bedava?

Yaşlıların kahveye veya parka gidip gelmesi çok mu önemli? Yaşlılar en alasını yapıyor dediğiniz şeyin.
Emin olun öğrenciler bu durumun cılkını çıkarırdı böyle bir şey olsaydı. Ülke öyle bir durumda ki, bedava bulunan şeye saldıracak durumda çok insan var. Ekstra olarak, şahsen bedava diye gezmeye çıkan bir yaşlıyla karşılaşmış olduğumu sanmıyorum her gün otobüse binmeme rağmen. Öğrenciler yaşlılardan çok daha fazla.
 
Eğitim için toplu taşıma kullanmak

Ülkenin yarısı öğrenci, öğrenciye bedava yapmazlar. Sadece yaşlılara da bedava değil, belediyelerin belirlediği bazı kesime de ücretsiz.
 
Emin olun öğrenciler bu durumun cılkını çıkarırdı böyle bir şey olsaydı. Ülke öyle bir durumda ki, bedava bulunan şeye saldıracak durumda çok insan var.

Ülkede bedava olan şeye saldıranlar zaten yaşlılar? Ayrıca öğrencilerin hakkı. Ha şöyle olur sadece hafta içi ücretsiz olur öğrencilere kimse de bunu suistimal etmez.
 
@sweiss olsun. Böyle bir bedavalik öğrencilere yapılırsa onlar suistimal eder, bundan emin olabilirsin. 😇
Okul giriş çıkış saatlerinde ücretsiz olur, buradaki suistimali minimuma indirmek zor değil. Zaten ekonomi sağ olsun böyle bir şey mümkün değil, niye tartışıyorsak.

Okul ve iş giriş çıkış saatlerinde yaşlıların ücretli ve tam tarife binmeleri sağlanırsa bu sorun bir nebze ortadan kalkabilir. Tabi halkı umursayan kim, söylesen de yapmazlar.
 
@Muhammed Hatay bana kalsa öğrencilere bedava olsun. Toplu taşıma denen şey maaliyetine yapılır diğer ülkelerde. Bizim ülkemizde bunun üzerinden bile kaar peşindeler. Ne kadar kazansak kaardir mantığı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı