CS:GO'da hala hile var mı?

Orasını anladım zaten ama yani valveın güven faktörü sisteminin bu şekilde işlediğini düşünmüyorum. Arkadaşlarımın ban yemesinden bana ne benim oynadıklarımdan bir arkadaşım bile ban yememiş daha, CS:GO'daki güven faktörü sistemi daha farklıdır diye düşünüyorum.
Site sana oyun içi güven faktörünü söylemiyor. Sana steam hesabının ne durumda olduğunu gösteriyor. Fark ettiysen Oyun içi davranışın da steam kütüphanene oyun eklemen de faktörünü etkiliyor. Yani olay sadece oyun içerisinde bitmiyor.
 
Cs ye birlikte girdiğim bir arkadaşım neredeyse her öldüğünde rakibe hile diyordu. Takım her yenildiğinde de aynı şekilde karşı takım da şunlar hile diyordu. Bunu her seferinde yapıyordu. Yani bu hile ile karşılaşma durumu birazda psikolojik.
 
Hâlâ çok hile var hemde 240km/h PEEK markalı. Faceit finder sitesi direkt gerçek güven faktörünüzü göstermez. Trust levelim 20de takılı kalmıştı. 1 tane vac banlı arkadaşım vardı onu çıkarınca bir anda 50de sabitlendi.
 
@Barbaradam 2 yıldır oynamıyordum. Bu sene tekrardan başladım. Çift keleş ya da asıl adı seçkin muhafız olduktan sonra çeşitlilik olsun diye Nuke ve Office oynamaya başladım ve sürekli aim hack geliyordu. Başlayacaksan kanser olabilirsin ama daha az kanser olmak için Türkçe isim koyma, konumunu Türkiye yapma ve Türkiye ile alakalı resim koyma çok daha rahat olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı