Türk Telekom'a geçilir mi?

METANİC

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
4.282
Makaleler
3
Çözümler
80
Arkadaşlar merhaba, şu an Netspeed kullanıyorum ve 16Mbps hıza 135TL veriyorum. Hem hızımın artması ondan da önemlisi pingimin düşmesi için ISS değiştirmeye karar verdim. Normalde TT'a geçmem ama bir bakayım dedim fiyatlara. 150TL'ye 24Mbps download hız veriyorlar 1 yıl taahhütlü sizce geçilir mi? Altyapı TT'a ait olduğu için her yerde pingin en az onlarda olduğu yazıyor doğru mu?
 
turk.net buradan altyapınızı kontrol edin. 24'den yüksek çıkarsa ve referans bulabilirseniz ilk 6 ay 140tl ödeyerek hızlı internet kullanabilirsiniz.
tt16 kullanıyordum. online oyun oynanamıyordu şimdi valorantta mesela pingim 7 sabit
 
Ben 2 yıldır kullanıyorum, altyapım iyi olduğu için 50 Mbps interneti tam alıyorum. Taksim olayları öncesinde 2 günlük kesinti yaşadım daha da bir şey yaşamadım ama çıkacağım muhtemelen. Çok pahalı oldu çünkü.
 
Hocam ping konusunda Speedtest'in verilerine göre TT en iyi pinge sahip 2. ISS.(birinci TürkNet). Onun dışında bence geçmeyin. Birkaç ay öncesine kadar kullanıyordum. Çoğu zaman vadedilen hızın altında alıyordum. Superonline'a geçtim 1 ay önce. İnternetin ne olduğunu anladım.
 

Geri
Yukarı