Sony WF-1000XM4 alınır mı?

orvos

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2019
Mesajlar
640
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Aşağıda linkini bıraktığım ürünü almaya karar verdim önerir misiniz? Başka bir şey önerirseniz bekliyorum. İyi Sosyaller.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Amazon'dan almistim gayet memnunum. Sesi, konforu, ANC'si ve genel ozellikleri cok basarili. Uygulama destegi gayet iyi. Tavsiye ederim. Mumkunse Amazon'dan alin ilk 1 ay kulaklik da olsa iade hakki veriyor.
 
Ayni kulaklik abimde var iki cihaz arasinda bana kalirsa cok fark var. Ayrica Jabra'nin rezalet bir servisi var maalesef. Surada anlatmistim.
1400 liralık bir farklarının olduğunu düşünmüyorum. Sony'nin en belirgin farkı ANC ve mikrofonda attığını düşünüyorum.
 
Olasi bir ariza durumunda o fark bu enflasyon devam ettikce anlamsiz kalacak. Bana oyle oldu mesela. Servisi hicbir sekilde ilgilenmiyor.
Sony de Türkiye pazarında pek baskın bir marka değil. Ayrıca destek sağlayabileceği yerel mağazaları İstanbul'da bile sayılı sayıda. Onun da pek iyi bir destek sağlayabileceğini düşünmüyorum.
 
Sony de Türkiye pazarında pek baskın bir marka değil. Ayrıca destek sağlayabileceği yerel mağazaları İstanbul'da bile sayılı sayıda. Onun da pek iyi bir destek sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Baskin olmasi pek onemli degil. Elinde urun varken tuketiciye yalan soylemiyor onemli olan o. Razer'da cok baskin degil ama cok iyi bir garantisi var. Ben adamlari THH'ye vermeden once dedim ki bakin ben para iadesi istemedigim surece beni zorlayamazsiniz. Ben urun degisimi istiyorum. (Ben 75T'yi 800 TL civarina almistim Amazon'dan, kulaklik ariza yaptigi donem fiyati 1500 TL civarinda geziyordu. Para iadesi aldigim durumda beni acaip zorlayacakti maddi olarak.) Elinizde ayni urun yoksa muadili ile degistirmek zorundasiniz. Adamlar nuh dedi peygamber demedi. E neticede ben THH ile istedigimi aldim ama bosu bosuna ugrasmis oldum. Arkadasin acelesi yoksa Amazon'da indirim beklesin derim ben 3400 TL civarina aldim Sony'yi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı