Oyun Far Cry 6 88 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu oyunun sıkılmadan altı serisini oynayanın aklından şüphe etmiyorsun, fiyatına çok diyenin aklından şüphe ediyorsun. O da iyiymiş. 👏 👏

Fena değildi, isterseniz konu açabilirsiniz. Tartışmak isterim.

Hepsini zevk alarak oynadım 40 TL 50 TL verdim fazlasıyla parasının hakkını verdi benim için. Evet tekrar ediyorum zamlardan önce 40-50 TL ortalama fiyatları vardı Far Cry 6 80-90 TL olması lazımdı yani hakkını veriyor ben her hafta girip görevleri yapıyorum 1-2 saat adam vurup çıkıyorum TR yamasıda zevk alıyorum bu demek değilki süper oyun yukarıda belirttim zaten ortalama bir oyun evet diğer seriler ile benzerlik var hemen hemen aynı bunlara inkar eden yok oyunun fanıda değilim ama adamlar zaten uygun fiyata satıyor sana 500 TL satıp al oyna demiyor indirimde alıp oynanabilir ben bundan bahsediyorum indirimli fiyatına isyan etmek biraz kaba bir davranış olur diye düşünüyorum sonuçta fiyatları uygun.
 
Bu arada Ubisoft bu yüzden bir değişikliğe gitmiyor zaten. Oyunun oynanışı idare edecek düzeyde fakat 2021 senesinde çıkan bir oyun, 2013 senesinde çıkan oyundan nasıl daha kötü olduğunu da anlayabilmiş değilim. Aksiyon tarzı oyun arıyorsanız Just Cause serisine bakabilirsiniz, işinizi fazlasıyla görecektir fakat oyuncular, bu durumu normalleştirmekten ziyade isyan etseydi Ubisoft elini taşın altına sokardı diye düşünüyorum. Senemize göre grafikleri ve oynanışı idare eder olsa da oyunun 6. oyunu, 3. oyunundan daha kötü ve bu durum da bana komik geliyor.

Serinin üçüncü oyunu indirimle 30-40 TL civarına düşüyor olması lazım. Far Cry 6'ya 88 TL vermektense 30-40 TL'ye Far Cry 3 alabilirsiniz, geriye kalan 20 TL'ye de Just Cause 2 ve 3 alırsınız. Geriye de 38 TL kalır, ona da döner ayran yersiniz. Keşke 10 senede bir oyun çıkartsalardı da düzgün oyun yapsalardı. Beklerdik, hiç değilse adı da kötü anılmazdı.
 
Fena değildi, isterseniz konu açabilirsiniz. Tartışmak isterim.
Bir Ubisoft oyunu için değmez hocam. Hele ki Türkiye'de hiç değmez. Ben bir kere Ubisoft fanı ile tartıştım onda da öldüm bittim yani. AC Valhalla'yı platinlerken bile o kadar yorulmamıştım. Size fanboyu demiyorum fakat forumda açacağım konudaki o insanlara laf yetiştirmek için harcayacağım zamana ne o insanlar ne de Ubisoft'un dandik oyunları değer. Elden Ring, God of War varken yıllardır aynı şeyi önümüze sunan bu oyunu mu tartışacağız yani. Hiç değmez.
 
Fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Muhtemelen gömen insanlar tüm seriyi oynamış artık Far Cry'ın F'sine tahammülü kalmamış insanlar. Serinin sadece 5. oyununu oynadım ve onda da gayet keyif aldım. 6 yı da almak istiyorum fakat şuan hiç param yok. Baymadıysanız bu fiyata alınır oynanır. Aksiyon oyunu işte beklentiyi yüksek tutmayın oynayın geçin. Öyle rezil oyunlar var ki en azından belli bir çıtayı yakaladığı için bile oynamaya değer diye düşünüyorum. Serinin has oyuncularından değilseniz FC5 ve 6 sizi tatmin eder.
 
Far Cry'ın F'sine tahammülü kalmamış insanlar.

Ekstradan bir umut belki değişiklik olursa diyerekten, beklenti içerisine girip sonrasında da tekrardan hayal kırıklığına uğrayan oyuncular da var bunun içinde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı