Depremi HAARP mı yaptı?

Az önce baktım nedir bu haarp diye. Sözde iyonosfer katmanına düşük radyo sinyalleri gönderip oradan milyonlarca watt daha güçlü olacak şekilde geri dönen ve bunu istediği yere silah olarak kullanan projeymiş.

Buna mantık çerçevesinde bakıp gelecek milyonlarca watt güçteki dalgayı kontrollü şekilde bir yere yönlendirmeyi geçtim, bu dalgaları yerin bilmem kaç km derinliğindeki binlerce hatta milyonlarca sıcaklığa, yüzbinlerce PSI basınca sahip fay bloklarına veya ortamlarına iletmek nasıl mümkün olacak acaba hiç düşündünüz mü? Hiç mi o dalgalar yoğun unsurların etkisiyle dağılıma/kırılıma uğramayacak? Gerçekten üzülüyorum Türk halkına...

Fay bloklarının birbirleri ile olan epirojenik faaliyetleri mekanizmalarında binlerce atom bombası gücünde enerji açığa çıkıyor. Değil milyonlarca kentilyonlarca watt radyo dalgası gönderseniz bunu yine 1-2 yüzyıl içinde sağlayamazsınız.

Ben şunu merak ediyorum lütfen cevap veriniz, hidrojen değil de hani fizyon füzyon diye ben direkt diyorum atom bombası atalım bu atom bombalarının sayısı 75 ile 80 tane olacak ve hepsi yeni nesil megaton sağlam yani ve bildiğin rampayla savaş başlığı füzeye şeklinde balistik olacak uzaydan lak diye düşecek.

Atom bombaları dedim çünkü çevreye de en çok zararı versin radyasyon anamoli mutasyon yapısını bozsun direk şimdi 75 ila 80 tanesini önceden belirlediğimiz noktalara attığımız da.

8 şiddetinde bir doğal depremin yarattığı tahribatın kaçta katı ve ne kadar büyük bir tahribat yaratır? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal, adamlar demiş bir şey olabilir diye. Yan etkisi var diye.

Bak anlamadığın şu Osmanlı zamanında 15 veya 16 yüzyılda bu dediğinin aynısını diyorlardı. Gemiler ilerde ne hale gelir falan diye. Bakıyorsun şimdi, gemilerin kavramı aynı. Geminin yapısı değişik ancak yine denizde yüzen maddeden karaya asker iniyor şimdide öyle.
 
Gemiler ileride ne hale gelir falan diye. Bakıyorsun şimdi, gemilerin kavramı aynı. Geminin yapısı değişik ancak yine denizde yüzen maddeden karaya asker iniyor şimdi de öyle.

Canım mevzu geminin gelişmesi değil yöntemin değişmesi senle biz aynı kanaldan konuşmuyoruz boş ver daha tartışmayalım değmiyor.
 
Kaç aydır uyarıyorlar ne Haarp'i?

Bir arkadaşımız da diyor ki amanın bu fay hatlarından binlerce atom bombası enerji açığa çıkar 8 şiddetinde deprem abo diyor da?

Binlerce dedik ya sadece 80 tane atom bombası bir ülkeyi resmen haritadan silecekken 8 şiddetinde depremden çok daha küçük etkisi oluyormuş bu atom bombalarının vay be.

Arkadaş 8 şiddetinde deprem dediğinin de kusura bakmayın zerre gram bir kırtık artık hangi ölçü birimiyse yahu başka ülkeler de ne sallantılar oluyor da hiçbir şey olmamış gibi hayat devam ediyor.

Şuna açık açık diyeceksiniz ki biz millet ve devlet olarak o kadar kötüyüz ki kötülüğümüzü onun bunun ardına saklanarak gizliyoruz.

Yahu binaların yıkılma sebebi deprem değil binalar yahu, binalar yıkıldı çünkü o binalar domino taşıydı nokta ya.

Dokunsan yıkılacak binalara bir kırtık deprem dokundu bu ya olay, gidin müteahhitlerin yakasına yapışın vergiden düşen malzemeden çalan sonra da politikacı siyasetçi gidin sorumlularının yakasına yapışın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı