"Hırsız" iddiası gerçek çıkmayan Ümit Özdağ: "Neden özür dileyeyim? Kendisi özür dilesin."

Ümit Özdağ, canlı yayında gösterilen bir enkazın arama kurtarma çalışmalarında görev alan bir itfaiye erinin hırsızlık yaptığını iddia etmişti. O kişinin Türk vatandaşı ve bir itfaiye eri olduğunun ortaya çıkmasının ardından Özdağ, "Niye özür dileyeyim? Suriyeli tercümanların giydiği mavi yağmurluğu giydiği için o özür dilesin." dedi.

Bu adamdan ne beklersin ki zaten klasik Ümit Özdağ.
 
Bu adam başından beri şov peşindeydi. Camiye sırf "Atatürk için Fatiha yok mu" demek için giden bir adam. İşini hakkıyla yapan ve şov ile uğraşmayan doğru düzgün yönetici lazım bize. Adamın mancınıkla Suriyeli yollama fikri iyi bir stratejiydi ama bir tek bununla da cumhurbaşkanı olamaz.
 
Şu konuya haklı yazanlar, Technopat sitesinin yaş ve zeka ortalamasını yere seriyor :D Genelleme değil bu arada üstünüze alınmayın

Boş ver dostum bizi anlayan anlar, anlayamayanlar yüzünden ülke zaten böyle. Yorumun adeta benim yazdığım yorum gibi, Türkiye IQ ortalaması...


Arkadaşlar lütfen eğitim alın, biliyorum ki bu mesajımı çok beğenmeyen çıkacak ama kendinizi sorgulayın, araştırın ve tanıyın. Daha güçlü olacağız.
 

Geri
Yukarı