Neden Technopat Sosyal kötüleniyor?

Ceza konusu hafifledi fakat benim birebir 2-3 kere şahit olduğum ya da bana olan modların "kendi menfaatine" yetkilerin kullanılması. Forumun sorunu tam olarak bu şu an.

Onun dışında noktalama kuralları şu an çok iyi çünkü forumun yaş ortalaması 27 falan değil, 16-17. dolayısıyla bu kural yerinde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2010'dan beri forum ortamlarında aktifim. Onlarca forumda bulundum ve bazılarında yönetim kadrolarında da yer aldım. 13 yıldır diğer forumlardaki hesaplarımla aldığım ceza sayılarını toplasam Technopat'ta 3 yılda aldığım ceza sayısının çeyreği bile etmezler. Kötülemek ayrı bir şey ama ceza sistemi hafif falan değil.
 
2010'dan beri forum ortamlarında aktifim. Onlarca forumda bulundum ve bazılarında yönetim kadrolarında da yer aldım. 13 yıldır diğer forumlardaki hesaplarımla aldığım ceza sayılarını toplasam Technopat'ta 3 yılda aldığım ceza sayısının çeyreği bil etmezler. Kötülemek ayrı bir şey ama ceza sistemi hafif falan değil.
Ee bu kadar rahatsızsan o forumlara geri dönebilirsin.
 
Cezalar konusunda en rahat dönem diyebiliriz. Neredeyse 10 yıldır buradayım. 2014 civarı cezalar aşırı ağırdı. Dürüst olmak gerekirse o zamanki moderatörlerin kafasına göre ceza verdiği kanısındayım. Zira noktalama işaretleri gibi sebeplerle 1 yıl ceza yediğimi hatırlıyorum.
 
Aslında ceza sistemi kötü değil gayet yerinde, benim ilk kaydolduğum zamanlara göre ceza sistemi kat kat daha hafiflemiş durumda. Hafiflemiş derken, o zaman verilen cezalar artık verilmiyor, göz ardı ediliyor daha çok.

Ama bu forumu da forum yapan bu sistemdir. İlk ben de geldiğimde doğru düzgün yazmazdım bile, nokta koymazdım, büyük-küçük harf pek dikkat etmezdim ve kısaltma kullanırdım. O aldığım cezalar ile şu an her yazdığım cümleye dikkat ederek ve yazım kurallarına uyarak yazıyorum. Olması gereken de bu.

Bu yüzden Technopat'a bir teşekkürü borç bilirim. Teşekkürler Technopat.
 
Bu yüzden Technopat'a bir teşekkürü borç bilirim. Teşekkürler Technopat.
2013'te üye olduğumda 8. sınıfa geçmiştim. Türkçe sınavından 100 almıştım Technopat sayesinde.
 
Ben açıkçası yazım kurallarının bu forumda gereğinden fazla ciddiye alınmasını anlamıyorum. Tamam, güzel bir şey ama yani ben çoğu kişinin Technopat dışında noktalama işareti kullandığını düşünmüyorum, sonuçta Türkçe dersinde değiliz.
 
Eğer yazım kurallarından uyarı alıyorsanız ciddi hatalarınız mevcuttur. Atıyorum 4-5 tane cümle yazıp bir tanesinin sonunda noktalamayı unutursanız uyarı almazsınız. O kadar da gaddar değil moderasyon ekibi. Tabii tek bir tane cümle yazıyorsanız o cümleyi bitirmek için gereken noktalamayı da bir zahmet unutmayın. Cümleye büyük harfle başlayın. Soru ekini ayrı yazmayı bilin, soru işaretinin icadından haberiniz olsun aynı şekilde virgülün icadından da. Çoğu yazıyı okurken nefesim kesiliyor yeminle.

Sosyal kuralları eskisi gibi ağır olsa ne troll üyeler olur ne de açılan saçma sapan konular. Ayrıca kuralları üye olurken kabul ediyorsanız uyacaksınız.
2021'de forum gayet iyiydi.
Vista fanboyu olduğum için ban yemiştim.
 

Geri
Yukarı