Neden Technopat Sosyal kötüleniyor?

• Konuyu başlatan 374025
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 5.602
Aynen kanka babam ceza veriyor, ufak yazım hatası, AMD kötülersen cezayı yersin. Oysaki, forum burası istediğin istediğini söylemek de özgür olacak, başka mekan yok her halde orada da hesaplarımız var. Buralara kalmadık ya. :D
Arkadaşım adam moderatör, adamın yapması gereken şey zaten forum kurallarına uymayana ceza kesmek başka ne yapmasını bekliyordun? Ortada bir kural var, ya kurallara uyacaksın ya da bu ortamda durmayacaksın seçim senin zaten kimse zorla tutmuyor sizi burada.

Aynen kanka babam ceza veriyor, ufak yazım hatası, AMD kötülersen cezayı yersin. Oysaki, forum burası istediğin istediğini söylemek de özgür olacak, başka mekan yok her halde orada da hesaplarımız var. Buralara kalmadık ya. :D
Hadi Intel dersin anlarım da AMD'yi topluca gömüyoruz.

Hadi Intel dersin anlarım da AMD'yi topluca gömüyoruz.

Ekran kartında NVIDIA diyorum, adam sorunlu kart önerince ona ceza verilmiyor, bana veriliyor. Ne anladık bu işten, o adam sizin yüzünüzden yarın bir gün gelecek driver sorunu konuları açacak. Sizin vebaliniz boynuna o zaman.

Başka forumları bilmem ama bu forumda beklemediğim garip üyeler dolu.
Konuyu anlamadan saçma sapan cevaplar yazan, sırf yazmış olmak için yazdığı bariz belli olup boş yapan, konuya sadece "hahaha" emojisi atan, konuyu saptırıp sadece kendi fikirlerini söyleyen, konu sahibinin sorunuyla dalga geçen, konu sahibini geri zekalı gibi görüp "şunu yaptınız mı, bunu yaptınız mı" diye zırva önerilerde bulunanlarla ve daha aklıma gelmeyenlerle dolup taşıyor. Bana denk gelenler böyleyse diğer konu açanların vay haline.
Sırf bu akıllı arkadaşlar yazamasın diye konu altında not düşüyorum ve onların saçma yorumlarını önceden tahmin edip not kısmında hepsini belirtiyorum.

Eğer yazım kurallarından uyarı alıyorsanız ciddi hatalarınız mevcuttur. Atıyorum 4-5 tane cümle yazıp bir tanesinin sonunda noktalamayı unutursanız uyarı almazsınız. O kadar da gaddar değil moderasyon ekibi. Tabii tek bir tane cümle yazıyorsanız o cümleyi bitirmek için gereken noktalamayı da bir zahmet unutmayın. Cümleye büyük harfle başlayın. Soru ekini ayrı yazmayı bilin, soru işaretinin icadından haberiniz olsun aynı şekilde virgülün icadından da. Çoğu yazıyı okurken nefesim kesiliyor yeminle.

Sosyal kuralları eskisi gibi ağır olsa ne troll üyeler olur ne de açılan saçma sapan konular. Ayrıca kuralları üye olurken kabul ediyorsanız uyacaksınız.

@ChaosBoost katılıyorum, bir şeye çöp diyorsan da sebebini açıklamak zorundasın.

Arkadaşım adam moderatör, adamın yapması gereken şey zaten forum kurallarına uymayana ceza kesmek başka ne yapmasını bekliyordun? Ortada bir kural var, ya kurallara uyacaksın ya da bu ortamda durmayacaksın seçim senin zaten kimse zorla tutmuyor sizi burada.

Kanka babam bile bu kadar yazıma bakmamıştır, nedir bu yazım fetişi anlamadım. Onun dışında sorunum yok, sadece fazla AMD öneriliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı