Muharrem İnce gereksiz büyütülüyor

Gökdeniz.Z

Decapat
Katılım
23 Temmuz 2021
Mesajlar
400
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller. Size birkaç şey demek ve sormak istiyorum, öncelikle çoğu kişi 1 hafta önceye kadar İnce'nin İ'sini bile bilmiyorken bir anda 300-400K kişiye kadar ince fanı oluştu. Egolu konuşmak istemem ama siyasetin S'sini bile bilmeyen adam sırf İnce hoşuma gidiyor diye İnce'yi destekliyor. Bu sadece bana mı garip geliyor? Sırf dansı var diye bu kadar sevilmesi garibime gitti. Neyse lafın kısası demokrat dedemle yola devam :D (Tabiki kötü siyasetçi demiyorum iyi iyi ama düşüncemi katmak istedim)
 
Son düzenleme:
İyi sosyaller. Size birkaç şey demek ve sormak istiyorum, öncelikle çoğu kişi 1 hafta önceye kadar Ince'nin I'sini bile bilmiyorken bir anda 300-400k kişiye kadar ince fanı oluştu. Egolu konuşmak istemem ama siyasetin S'sini bile bilmeyen adam sırf ince hoşuma gidiyor diye Ince'yi destekliyor. Bu sadece bana mı garip geliyor? Sırf dansı var diye bu kadar sevilmesi garibime gitti. Neyse lafın kısası demokrat dedemle yola devam :D

Demokrat deden gene kaybeder, hiçbir şey olmaz.
İnce'yi dün öğrenmedim, geçmişten beri araştırmalarım var.
Saygı duyarım düşüncene.
Ayrıca İnce CHP'deyken en fazla RTE'ye ulaşmış insan, boş yere değildir.
 
2023 seçim be like:

500
 
1 hafta önceye kadar İnce'nin İ'sini bilmeyenler zaten geçmiş seçimden haberleri yoktur. Bizim milletimizin kendine kurtarıcı araması da bunun cabası. Ben aşırı hortlandığını düşünmüyorum, İnce biraz daha aksiyon almaya başladı o kadar. Fakat aynı durum İmamoğlu için olduğunda niye kimse bir şey demedi? İmamoğlu ilk popüler olduğu zamanlar kaç kişi biliyordu da hemen cumhurbaşkanı yapalım dediler. Bizim milletimiz biraz böyledir.
 
Bir önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden beri muharrem Ince'yi takip ediyorum. "kılıçdaroğlu aday olursa en mantıklı seçim muharrem ince olur." diyorum yıllardır. Araştırmanızı öneririm, boş beleş bir adam değildir kendisi. Yalnızca yanlış anlaşılmaları var bir önceki seçim döneminden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı