İsrail Gazze'yi vuruyor

Ortadoğuda terör grupları kaynıyor ne b*k yedikleri belli değil vurur hakkıdır zamanında hamas tarafından bir çok sayıda roket İsrail sınırlarına hatta birkaç tanesi Tel Aviv yakınlarına isabet etmişti. Araştırmadan bilmeden müslüman kardeşlerimiz diye atıp tutanları anlamıyorum hiçbir zaman bunlarla ve türleriyle kardeş olmadık olmayız da.

 
Orta Doğu'da terör grupları kaynıyor ne b*k yedikleri belli değil vurur hakkıdır zamanında hamas tarafından birçok sayıda roket İsrail sınırlarına hatta birkaç tanesi tel aviv yakınlarına isabet etmişti. Araştırmadan bilmeden Müslüman kardeşlerimiz diye atıp tutanları anlamıyorum hiçbir zaman bunlarla ve türleriyle kardeş olmadık olmayız da.


Birisiyle kardeş olacaksak eğer benim kardeşim israildir🇹🇷🇮🇱
 
Hiç çeviri okumadınız mı?
Bakara'ya bakmanız bile yeter...
Alın Diyanet'ten okuyun:

Üstten veya alttan sol oklara tıklayarak sayfaları ilerletebilirsiniz.
Siz okudunuz mu hocam Bakara'yı? Neresinde durduk yere insanları öldürün falan geçiyor bu surede?

Nefsi müdafa dışında öldürmeden bahsedilen bir yer yok.
 
Siz okudunuz mu hocam Bakara'yı? Neresinde durduk yere insanları öldürün falan geçiyor bu surede?

Nefsi müdafa dışında öldürmeden bahsedilen bir yer yok.
Hocam, yanlış hatırlamıyorsam 191. ayette sapıtmışlara ve tüm insanlara (sadece müslümsnlara değil) zulmedenlere öldürün deniyor.

"Onları, bulduğunuz yerde öldürün ve sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne, öldürmekten beterdir. Onlar, size karşı savaşıncaya kadar siz, Mescid-i Haram yanında onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa siz de onlarla savaşın. Kafirlerin cezası işte böyledir."

Kur'anın hiç bir yerinde iman etmeyenleri öldürün diye bir ibare yok. Sadece bu ayette müslüman olsun olmasın diğer insanlara zulmedenleri öldürün der.
 
Bu millet o kadar cahildir ki çobanı neye güdüyorsa otlanır durur .

Örneğin Yaser ARAFAT ve Filistin kurtuluş örgütü siyasi bir örgüttü sadece askeri hedeflere saldırır ve savaş suçlarından kaçınırdı , Sonra bu HAMAS geldi ve HAMAS öyle bir örgüttür ki işlediği savaş suçları doğrudan savaş suçları terör eylemleri tam bir şeytan tezahürüdür .

Misal HAMAS keskin nişancıların olduğu yerlere elde kuran kadın çocuk koyar , çocuğa bomba patlattırır çocukları infilak ettirir , doğrudan sivilleri hedef alır bombalı saldırılar düzenler hatta düzenekle gider kasaba şehir de vurur .

Lakin HAMAS adı üstünde İslami ve dinci bir örgüt olduğu için , Türkiye'de bir Filistin ümmet-i muhammed cümbüşü kopar gider , Filistinliler zaten kendileri bizzat-i bizlere her türlü zorbalığı katliamı zulmü yaparak bu durumlara gelmişlerdir , kendi topraklarını da satmışlardır ve zaten statüsü de yoktur meşru da değildirler , Zaten işin garibi FİLİSTİN İSRAİL bunlar kardeş kardeş takılırlar , COCA COLA fabrikaları en büyük istihdam kaynağıdır Filistin'de , Ermeni soykırımından tutunda sayısız bizlerin çıkarına ters zibilyon politikada hep İsrail tarafındadır , ama gel gör bunların hepsi iki Allah-U ekber bir Ümmet-i muhammed silinir gider .

Şimdi Türkiye'nin kuruluşunu anlatmayayım zaten bilen biliyordur , Filistin olayı nasıldır kısaca özet geçelim de herkes bilsin :

Filistin bayrağı Osmanlı'ya isyan Arap isyanları bayrağıdır ve bayrakları İngiltere tarafından çizilmiştir .

Filistin Askerlerimizin karınlarını deşmiştir , öyle ki çok azı dönen askerlerimiz Filistin cephesinden İngiliz'in eline düşmeyi bir şükür saymıştır , çünkü askerlerimiz Filistinlilerce tavuk boğazlanır gibi boğazlanmaktadır .

Sebebi de Osmanlı'nın yabancılara toprak satışını yasaklamasıdır , bunlar da kaçakçılık yapmakta ya da başka ülke vatandaşlarına dolaylı yoldan satmaya çalışmaktadır .


Bizleri oradan şutlayınca da , bayram etmişler ve sonra da Yahudilere sürekli toprak satıp durmuşlardır , onlar için kaçakçılık yapmışlardır , Yahudiler kasabalar kurmuşlar kazandıkları paraları filistinliler burada karıyla kızla eğlentiler de gene yahudilere vermişler sonunda Filistinliler de ne toprak kalmıştır ne para , Not : Bizdeki pavyona tarla hesabı ödeme yapmak gibi düşünün artık .

Sonra Yahudiler dikenli teller çekmişler , bu seferde Araplar isyan etmişler sonra da işte İngiltere de gidince buradan İsrail kurulmuştur , Altı gün savaşlarında da birleşmiş araplar İsrail'e karşı bütün savaşları kaybetmiştir , ve İsrail savaşla almıştır o toprakları .

Ve sonuç olarak bugün ki Fİlistin saçmalığı

Valla düşünün tavuk boğazlar gibi bizleri boğazlayan karınlarımızı deşen Filistinliler , Hurra Müslüman Ümmet kardeş :D

Yaşasın zır cahil Türkler .

Umarım masumlar zarar görmez teröristlere yapılıyor operasyon kırpa kırpa yayıyorlar millete haberleri.



Evet ama millet kabul etmiyor İsrail iyi yapıyor.
 

Geri
Yukarı