Custom ROM ön eki yeni olduğu için kullanımı pek fazla değil. Ben de denk geldiğim 3-5 konuya raporla Custom ROM ön eki rica ettim. Eğer yapılması iyi olursa ön ekin gelmesi gerektiği konuların linklerini toplu olarak seve seve raporla iletirim.Sanal makine kategorisi de öneri doğrultusunda açılmış olup kategoriye ilgili konular yakın zamanda taşınacaktır.
Bilet yoluyla ilet, bakalım.Custom ROM ön eki yeni olduğu için kullanımı pek fazla değil. Ben de denk geldiğim 3-5 konuya raporla Custom ROM ön eki rica ettim. Eğer yapılması iyi olursa ön ekin gelmesi gerektiği konuların linklerini toplu olarak seve seve raporla iletirim.
Belirli kişilere GIF ekleme özelliği gelsin.
Değerlendirmek için erken, bakmadım.Hocam şu konuya baktınız mı? @Emre C
Uyarılar için uyarı sorunlarını seçebilirsiniz. Eğer ki uyarının hatalı olduğunu düşünüyorsanız ve uyarı da bitmişse düşük öncelik seçilebilir. Önceliği kendinize göre belirleyebilirsiniz, hesap sorunları yaşayanlar öncelikli olur, orta ve yüksek seçebilir onlar mesela.@Emre C hocam orta seviye bilete örnek verebilir misiniz? Örneğin hatalı banlar nereye giriyor rapor sisteminden cevap gelmezse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.