Homofobi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen eşcinsellere karşı herhangi bir tutumum yoktu, bana zararları ya da saplantıları olmadığı sürece her eşcinsele saygı duyuyordum fakat bir yerden sonra yaptıkları protestoların içeriği ve yapış biçimi beni bu konuda fazlasıyla itti medeniyet altında yapılan bu yürüyüşün ilkellikle sınanması gerçekten beni bu konudan en büyük iten şey keza saçma saçma propagandalara imza atmaları beni daha da itti ve bu da aslında gitgide homofobiyi azaltmak yerine çoğalttı gibi bir şey benim gözümde ve homofobik insanlar çoğalınca karşıt görüşler arttı LGBT'ye karşı durum böyle olunca LGBT tarafı daha da kızıştı ve böyle gitgide bir kaosun içine girdi homofobikler ve eş cinseller. Homofobi hakkında görüşlerime gelirsekte bir insanın homofobik olmasını maalesef yapılan eylemler ve protestolar sonucu haksız bulamıyorum keza apt*l çıkarları doğrultusunda o ortamda bulunan insanlar doludur bile sağlıklı da bulmuyorum ve ülkemize böyle bir derdin alınması da çok garip sanki derdimiz yokmuş gibi.
 
En sonki cheking ikimizdede sorun çıkmadı sorun yok şu da varki sabahtan beri sizle kaşak geçtiğimi anlamayacak kadar acizsin git bir psikatriye görün.

Bundan bahsediyorum zaten, yapmaya çalıştığın şey berbat ve aşırı cringe. Umarım kızların yanında şaka yapmaya falan çalışmıyorsundur.
 
Olabilir sonra söylerim ona seni de test eder sonra sana bir sahil turu attırırım maksat annen sevinsin <3.

Topal kalırsın muhtemelen, o saatten sonra da ben aklına bile gelmem zaten. İçin rahat olsun. Anancılık yapmandan ne kadar aciz bir insan olduğun anlaşılıyor kolayca.
 
Anne karıştıracak kadar veletleşme sende.

Yavrum burada ana kartıştırmadım bir anne çocuğunun mutlu anını görünce mutlu olur ana karıştıran adamın kendisine saygısı yoktur saygılar.

Topal kalırsın muhtemelen.

Motor sürerken en çok korktuğum şeyde bu zaten eninde sonunda öldürecek beni ya bu olay şu anki makinem Honda hornet üzerinde olacak ya da yeni alacağım Hayabusa üzerinde kader kısmet bilemeyiz.
 
Farklı kafa derken tek anormal olan sensin yaşını bilmiyorum o yüzden hemen ön yargı yapamam ama gerçekten çok boş bir insansın yanına arkadaşını çağırmışsın boş boş LGBT propaganda yapıyorsun demek ki kendi yaladığın şeyi kendi başına savunamuyorsun illaki biri sana yardım edecek.

@Finisterre arkadaşım değil, sadece forumdan tanıdığım bir üye. Ne adını ne yaşını bilirim, buraya da ben çağırmadım benden önce konuda aktifti zaten. LGBT ile ilgili bir konuda LGBT hakkında konuşmam gayet normal, propaganda ile alakası yok.

Neyse ben konudan gidiyorum, en başından beri ortak noktaya varamayacağımız belliydi zaten ama saatlerdir boş boş kavga ediyoruz. Size iyi geceler dilerim.
 
Herhangi bir derdim yok karışamam da haklarını da elimizden alamayız sırf eşcinsel oldukları için fakat gözüme de sokmayın arkadaş saçma sapan yerlerden saçma sapan şekilde karşımıza çıkıyor ne gerek var kendi halinizde takılın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı