Gereksiz NVIDIA düşmanlığı

Hocam bu sorun sadece NVIDIA dusmanligi degil, bu insanlarin mentalitesi sıkıntı. NVIDIA ekran karti istiyorum dersiniz AMD al derler. Laptop istiyorum dersiniz, masaustu topla derler. Sadece ekran kartinda degil her konuda bulabilirsiniz bu insanlari.

Tavsiye vermek kavramını yanlış anlayan insanlar.
 
Kimleer kimlerle beraber, kadere bak.
1690364027833.png


Nvidia neyse AMD de o. Birbirlerinden bir farkı yok.
 
Markanın sahiplerinin oğulları bizim kadar bu markaları korumuyordur net söylüyorum.

Marka sahiplerinin de umrunda değil ki. Adam orada üretimini yapıyor artık atom boyutuna gelmişler. Olayın nasıl bir boyuta evrildiğinin farkında değiller. Dünya'nın en büyük yarı iletken üreticisi ve tasarımcıları bunlar ve buraya kadar gelebilmek için çekilen onca zorluk, yapılan milyarlarca dolar yatırım... Sonra oradan birisi çıkıp "AMD çöp, NVIDIA çöp, o çöp bu çöp..."
 
AMD ucuz olduğu için öneriliyor çok yanlış bir düşünce, aynı fiyat bandında ham performans olarak daha önde olan kartları olduğu için öneriliyor ki bu da mantıklı bir sebep. Bunun düşmanlıkla alakası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Yazınından çıkardığım kadarıyla NVIDIA'ya büyük bir düşmanlık yok bence, aksine sizin AMD'ye karşı bir önyargınız olduğunu düşünüyorum. Tabii ki istediğinizi almakta özgürsünüz, insanlar da fikirlerini belirtebilir. Onlar farklı bir öneri yaptığı için söylenmenizin pek bir anlamı yok. Sadece RTX 3060 model önerisi istediğinizi bunun altını çizerek belirtmenize rağmen insanlar ısrarla konuyu farklı yere çekiyorsa bu konu da haklısınız o noktada bir şey diyemem tabii ki.
Ayriyeten tepe modellerden alınacaksa bütçe problemi varsa NVIDIA kesinlikle daha mantıklı fakat orta segmentte ve kısıtlı bütçede işler değişiyor.
 
RTX3060'ı nasıl aşağıladılar görmeliydiniz. Yok onunla DLSS açamazsın, yok RT açamazsın falan. RT çatır çatır çalıştı, DLSS'te aynı şekilde çok iyi FPS arttırdı.

Ha evet işlemci yetersiz ise DLSS tam çalışmaz. Çözümü ise DLDSR açmak. Böylece DLSS tam potansiyel çalışır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı